خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی دسر ماست و نارنگی با بیسکوییت شور

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 170
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
631
کیف پول من
-116
Points
0
مواد لازم برای حدود 8 نفر:

  • ماست شیرین چكیده یك بسته نیم كیلویی
  • پیازچه خرد شده یك فنجان
  • نارنگی پَر شده دو فنجان
  • ساقه كرفس تازه خرد شده یك فنجان
  • تكه‌های آناناس تازه یك و نیم فنجان
  • بیسكوئیت شور دو بسته بزرگ


طرز تهیه:

  • پیازچه‌ها را پاك كرده، بشویید و ریز خرد كنید.
  • نارنگی‌ها را بشویید، پو*ست بكنید. بعد از اینكه نارنگی را از پو*ست نازك آن جدا كردید، آنها را هم به چند قسمت تقسیم كنید.
  • كرفس را پاك كرده و ساقه‌های تازه‌ و نرم آن را جدا و خیس كنید و بشویید. بعد از اینكه آب آن رفت، آن را ریز خرد كنید.
  • آناناس را بشویید و بعد به مقدار لازم، از آن جدا كرده و سپس پو*ست بكنید و آن را به تكه‌های ریز خرد كنید.
  • اكنون همه این مواد اعم از پیازچه، كرفس، آناناس و نارنگی را با هم مخلوط كنید.
  • این مخلوط را به ماست اضافه كرده و هم بزنید.
  • سپس ماست را در ظرف مناسب بریزید و آن را داخل سینی بگذارید.
  • دور ظرف ماست، بیسكوئیت شور بچینید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا