مواد لازم:
مراحل تهیه غذا:
- فیله مرغ 3 عدد
- ژامبون 3 ورقه
- پنیر چدار 3 ورقه
- تخم مرغ (کمی زده شده) یک عدد
- پودر سوخاری 2 پیمانه
- روغن برای سرخ کردن
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
- سیر (له شده) 2 حبه
- پاپریکا به مقدار لازم
مراحل تهیه غذا:
- گوشتکوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
- روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید
- سپس آنها را در روغن د*اغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.