خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی تالیاتلی پنیر دار با کلم بروکلی و ژامبون

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 133
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
642
کیف پول من
-83
Points
0
تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

مواد لازم:
کلم بروکلی=۱۱۵ گرم
ژامبون مرغ=۵۰ گرم
پنیر چدار=۵۰ گرم
شیر خشک آماده شده=۱ و ۴/۱ لیوان (۳۰۰ میلی لیتر)
تالیاتلی (نوعی پاستای پهن و نواری شکل) =۵۰ گرم
نمک=بمیزان لازم



طرزتهیه
کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه‌های کوچک درآورید. ساقه‌های آن‌ها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلی‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلی‌ها را به شیر اضافه کرده و آن‌ها را بمدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
ژامبون، پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از ۲۴ ساعت مصرف کنید
نکته:برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر ۳ قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا