خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی پودینگ شکلاتی

  • نویسنده موضوع Taniya
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 204
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Taniya

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-03-22
نوشته‌ها
642
کیف پول من
-83
Points
0
فقط افرادی که عاشق شکلات باشن، میدونن که از هیچ چیز شکلاتی ای نمیشه گذشت! اگه دلتون یک دسر خوشمزه ی شکلاتی میخواد این مطلب رو از دست ندید. حتی اگه به دنبال یک دسر خوشمزه و آسون برای مهمونی هستید، من این دسر رو بهتون پیشنهاد میکنم. یکی از خوبی های این پودینگ شکلاتی اینه که به راحتی میشه از قبل درستش کرد و هر موقع خواستید میل کنید.


-تهیه-پودینگ-شکلات.jpg

طرز تهیه پودینگ شکلات


مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات

  • شکلات 100 گرم
  • پودر کاکائو 3 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت 3 قاشق سوپ خوری
  • نمک 1/4 قاشق چایی خوری
  • خامه یک پیمانه
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • شیر 2 و نیم پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
  • اسانس وانیل 1 قاشق چایی خوری


-لازم-برای-تهیه-پودینگ-شکلات-540x386.jpg

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلات


مراحل تهیه پودینگ شکلات

شکلات ها رو روی تخته برش گذاشته و اونها رو به کمک یک چاقو دندانه دار ریز خورد کنید. بهتون توصیه میکنم از شکلاتی با درصد بالای 60 استفاده کنید و اگه طعم تلخ شکلات رو دوست دارید میتونید از شکلات کاملا تلخ هم استفاده کنید. حتما از یک شکلات خوش طعم استفاده کنید.


-کردن-شکلات-540x386.jpg

خرد کردن شکلات


پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک رو داخل یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن دستی اونها رو با هم مخلوط کنید. خامه رو خیلی کم و فقط در حدی که مایع بشه روی حرارت قرار بدید، بعد به آرامی به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یک کرم غلیظ و یکدست داشته باشید.

-کردن-پودر-کاکائو،-نشاسته-ذرت-و-خامه-540x386.jpg

مخلوط کردن پودر کاکائو، نشاسته ذرت و خامه


زرده های تخم مرغ رو به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اضافه کردن زرده، کرم شما نرم تر و روان تر میشه.


-کردن-زرده-تخم-مرغ-540x386.jpg

اضافه کردن زرده تخم مرغ


شیر و شکر رو داخل یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار بدید. مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل بشه.


-کردن-شیر-و-شکر-540x386.jpg

قرار دادن مخلوط شیر و شکر روی حرارت


صبر کنید تا شیر روی حرارت متوسط به جوش بیاد و روی اون حباب ایجاد بشه. به محض جوش آمدن حرارت رو خاموش کنید


-دادن-شیر-روی-حرارت-540x386.jpg

جوش آمدن شیر


نصف بیشتر شیر گرم رو به مخلوط پودر کاکائو و زرده اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید، بعد از اینکه با هم مخلوط شدن باقی شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید. برای هم زدن از همزن دستی استفاده کنید.


-کردن-شیر-به-مخلوط-زرده-540x386.jpg

اضافه کردن شیر به مخلوط زرده


دوباره پودینگ رو روی حرارت متوسط قرار بدید. مدام هم بزنید تا پودینگ شروع کنه به قل خوردن و جوشیدن.


-دادن-پودینگ-روی-حرارت-540x386.jpg

قرار دادن پودینگ روی حرارت


به مدت 2 دقیقه پودینگ رو بپزید. از هم زدن غافل نشید چون ته تابه میگیره و پودینگ میسوزه. حواستون به گوشه و کنارهای تابه هم باشه.


-پودینگ-به-مدت-2-دقیقه-540x386.jpg

پختن پودینگ به مدت 2 دقیقه


وقتی که پودینگ رو از روی حرارت برداشتید، شکلات های خورد شده رو بهش اضافه کنید. با قاشق شکلات ها رو فشار بدید که برن داخل پودینگ ولی هم نزنید 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا گرمای پودینگ، شکلات ها رو آب کنه و بعد شروع کنید به هم زدن. به خوبی هم بزنید تا پودینگ یکدست بشه.


-کردن-شکلات-های-خرد-شده-540x386.jpg

اضافه کردن شکلات های خورد شده


پودینگ رو داخل یک کاسه بزرگ ریخته و روی سطح اون رو با سلفون یا کاغذ روغنی بپوشونید. سلفون بهتره. فقط حواستون باشه مثل تصویر سلفون باید دقیقا در تماس با سطح پودینگ باشه. بعد از اینکه کمی خنک شد، ظرف رو داخل یخچال قرار بدید.


-شدن-پودینگ-540x386.jpg

خنک شدن پودینگ


با این روش خنک کردن، سطح روی پودینگ نمی بنده و بعد شما میتونید پودینگ رو مثل یک کرم خامه ای داخل کاسه های سرو ریخته و نوش جان کنید.


-شکلات.jpg

پودینگ شکلات
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا