دلنوشته ی مهراد| Orchid کاربر انجمن تک رمان

ساعت تک رمان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ملیحه کرمی

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-16
لایک‌ها
3,615
امتیازها
63
کیف پول من
0
به نام ایزد منان
نام دلنوشته :مهراد
نویسنده : Orchid کاربر انجمن تک رمان
ژانر: درام، عاشقانه.
مقدمه :
اشک هایم بر سنگ سردت می‌چکد اما قلبم هنوز گرم از عشق به توست. جایی روی روحم تا به ابدیت نامت را حک کرده اند! آرام بخواب بزرگ مرد من که دیگر دنیا چون تویی ندارد...
تقدیم به روح آسمانی عشقم مهراد...

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : ملیحه کرمی

ملیحه کرمی

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-16
لایک‌ها
3,615
امتیازها
63
کیف پول من
0
یه روز سرد زمستونی عاشقم کردی یه روز گرم تابستونی از پیشم رفتی. هنوزم وقتی میرم بیمارستان به اتاق 106 سی سی یو خیره میشم. چشمام رو میبندم دستم رو میزارم رو شیشه و هنوز تورو با اون همه دم دستگاه یادم میاد. هفته ی قبلش، قبل از اینکه از پیشم بری بهم گفتی من حسودم تورو نمیتونم با کسی ببینم. قلبم لرزید. حرفات بوی رفتن میدادن، شام اون شب کوفتم شد تو هم سکوت کردی. منم نتونستم بهت بگم که بعد از تو هیچوقت عاشق نمی‌شم. تو میدونستی میری ولی من... غیر مستقیم داشتی میگفتی من رفتم هم کسی جام نباشه. کسی جات نیست هیچوقتم کسی مثل تو برام نمی‌شه. تو دست چپم رو انگشت انگشتریم تا زمانی که این قلب میزنه یادگاری تو رو دستم میمونه. میدونی آرزوم چیه؟ آرزوم اینه که اگر قرار باشه بمیرم رو همون تخت اتاق 106 بمیرم. جایی که تو تنهام گذاشتی اما تو لمسش کردی بوی تو رو میده حتی اگر هزار نفر روش بوده باشن....

ملیحه کرمی

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-16
لایک‌ها
3,615
امتیازها
63
کیف پول من
0
چند سال پیش، عید برام یه رز رنگین کمون گرفتی. گل رز ام بعد یه هفته خشک شد. من خیلی گریه کردم من عاشق اون رز بودم. تو هم کلی مسخره ام کردی گفتی میخرم برات.... بعد از اون کلی رز برام گرفتی اما هیچ کدوم اون رز نشد برام مهراد... تو نگاه تو وقتی اولین بار اون رز رو بمن دادی چیزی بود که تا اون موقع تو چشمات ندیده بودم. اولین بار عشق رو تو چشمات نسبت به خودم اونجا دیدم. میدونی همیشه اولین ها دلچسب ترن. موندنی ترن. گفتی سال بعد سال قشنگتری میشه چون تو هر سال خوشگل تر میشی. میگفتی منم از دیدنت کیف میکنم. من هستم ولی تو نیستی، سال قشنگتری هم نشد. منم شکسته شدم. میدونی نوشتن از تو سخته. نوشتن از تو راه رسیدن به مردن از طریق گریه اس. ولی من این زجر کش شدن رو دوست دارم... کم کم داره نبودنت سخت تر میشه. فقط مثل همیشه خوش قول باش زودتر بیا سر قرارمون. این قرار رو تو باید بزاری. قراری که من این بار باید به تو برسم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا