آیکیدو چیست?

• نویسنده موضوع NeGムr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 653
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413

مقدمه :
آیکیدو روشی تمرینی است که معانی پیچیده این دنیا را بصورت تجربیاتی واقعی برای ما فراهم می کند، اما هستی راه و شیوه آیکیدو بسیار محسوس و قابل لمس است و در جسم خود شخص مرکزیت دارد. در آیکیدو ما تشنه درک مفاهیم Ki هستیم و اینکار را با به خدمت گرفتن طیفی از تکنیک ها انجام می دهیم تا این مفاهیم را به بخشی از خرد و آگاهی زندگی روزمره خود تبدیل کنیم. این یکی از ویژگیهای منحصر بفرد آیکیدو است.

آیکیدو چیست ؟
  • Ai | آی | 合 : به معنای به هم پیوستن، هماهنگی
  • Ki | کی | 気 : به معنای روح، نیروی درونی، انرژی طبیعی ب*دن
  • Do | دو | 道 : به معنای راه و روش
آیکیدو یک هنر رزمی است که بیشتر بر دفاع تمرکز می کند و حرکات تهاجمی بسیار محدودی دارد.در آیکیدو به دفاع کردن از خود بدون رساندن آسیب جدی به حریف باور دارند.این هنر رزمی به طرفدارانش می آموزد تا ضربات حریف را دریافت کنند و از نیروی حریف برای غلبه بر او استفاده کنند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NeGムr

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
روش رزمی آیکیدو :
حرکات پایه در آی‌کی‌دو حرکات طبیعی هستند و بیش‌تر حملات در این سبک به صورت ذاتی و با الهام از ذات طبیعت انجام می‌شوند. یک آی‌کی‌دو کار، بدون تلاش برای حمله یا تهاجم تنها می‌کوشد تا خود را با شرایط هماهنگ کرده و در برابر حملات احتمالی حریفان، بدون استفاده از مشت و لگد از خود دفاع نماید. یک آی‌کی‌دو کار واقعی بهتر می‌داند که قدرت خود را بدون ضربه زدن به دیگران یا بدون تحقیر آنان، حفظ نماید.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
سبکهای از این نوع ورزش :
  • آی کی کای
  • آی کی دو یوشینکان
  • شین شین تویستو
  • تومیکی ریو
فنون اصلی ایکیدو :
  • JUNMBI (جومبی) یا نرمش
در هر ورزش رزمی قبل از شروع تکنیکها جهت جلوگیری از آسیب دیدگی انجام نرمشهایی ضروری است. آیکیدو نیز مستثنی از این امر نمی باشد. نرمشهای آیکیدو به دو گروه تقسیم می شوند:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
۱- نرمشهای عمومی : که همانند نرمش های دیگر هنرهای رزمی می باشد. از قبیل : دویدنها، پرشها و حرکات گرم کردن عمومی ب*دن.
۲- نرمشهای اختصاصی : که بیشتر جهت آماده شدن کلیه مفاصل ب*دن به کار می رود. نمونه هایی از آن در ذیل ترسیم شده است.

Junmbi-min-1

• UKEMI (اوکِمی) یا معلق زدن یا افت زدن
برای فراگیری ورزش آیکیدو ابتدا باید اوکمی (برخورد صحیح با زمین به طوری که به ب*دن آسیبی وارد نشود) را آموخت. برخورد با زمین می تواند از سمت جلو، عقب و یا پهلو باشد و بر همین اساس اوکمی نیز بر سه نوع است:

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
- MAEUKEMI (ماِاوکمی) یا افت از جلو
۲- YOKOUKEMI (یوکواوکمی) یا افت از پهلو
۳- USHIROUKEMI (اُشیرواوکمی) یا افت از عقب
نکته: هر سه اوکمی از چپ و راست قابل اجراست

در ادامه با ما همراه باشید تا طریقه اجرای ماِاوکمی از سمت راست را آموزش دهیم. ابتدا در حالت ایستاده دست و پای راست را جلو آورده و روی زانوی جلو آنقدر نشست می کنیم که دستهایمان به راحتی با زمین تماس پیدا کنند و سپس تیغه بیرون دست راست را روی زمین گذاشته و وزن ب*دن را روی آن می اندازیم و همانند تایر ماشین روی دستمان غلت می زنیم. باید توجه داشت که نقطه شروع تماس ب*دن با زمین تیغه دست می باشد و به ترتیب ساعد، آرنج، بازو و پشت کتف راست و آخرین نقطه تماس ب*ا*س*ن سمت مخالف (چپ) می باشد. لازم به ذکر است که پای شروع کننده در اتمام اوکمی در بالا قرار می گیردو پای زیرین کمک شایانی برای مستقر شدن مجدد ب*دن می نماید.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
می توان گفت یوکواوکمی همان ماِاوکمی می باشد ولی بدون استفاده از دست جلو یعنی شروع تماس ب*دن با زمین کتف راست است و نه تیغه دست راست و مابقی کار عیناً همان ماِاوکمی می باشد. در یوکواوکمی قبل از رسیدن کتف راست به زمین با کوبیدن کف دست مخالف از وارد شدن صدمه احتمالی به ب*دن جلوگیری می کنیم.

طریقه اجرای اُشیرواوکمی کاملاً برعکس ماِاوکمی می باشد. بدین معنا که اگر از اجرای ماِاوکمی فیلمی برداشته شود و آن فیلم برعکس نمایش داده شود اُشیرواوکمی نمایان می شود. بنابراین شروع تماس ب*دن با زمین ب*ا*س*ن و اتمام آن تیغه بیرون دست مخالف می باشد. در ذیل تصاویر مربوط به اُشیرواوکمی و ماِاوکمی آورده شده است.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
ukemi-min-1

در انجام اوکمی به تذکرات ذیل توجه کنید:

۱- در اجرای انواع اوکمی سر حتما به سمت داخل ب*دن خم شده و دید چشمها به کمربند باشد.
۲- ب*دن کاملا دایره وار عمل کند، بطوریکه در هنگام بلند شدن از نیروی بدنی استفاده نشود.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83
کیف پول من
-413
  • TEDORI (ته دوری) یا گرفتن دست
به طور کلی می توان دست را به سه طریق گرفت.

۱- KATATEDORI (کاتا ته دوری) : اگر حریف توسط یک دست مچ شما را بگیرد، بدان (کاتا ته دوری) می گویند.

katatedori-min-1

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
لایک‌ها
7,292
امتیازها
83