خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

VIP درخواست گلریزان برای آزادیِ بازیگر «در پناه تو»

• نویسنده موضوع Negin_Norouzi
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 149
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Negin_Norouzi

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-01-16
کیف پول من
25
ایلنا: رامین پرچمی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که مدتی است به دلیل مشکلات مالی در زندان به سر می‌برد، قرار است با بازی در نمایش «آخرین بازی» به نویسندگی محمود استادمحمد و کارگردانی پارسوا پاکیزه در جشنواره تئاتر زندان‌ها روی صح*نه برود.
رامین پرچمی: بگذار مردم بفهمند من در زندانم

هجدهمین دوره جشنواره تئاتر زندان‌های کشور از ۴ تا ۷ اسفند و در سه بخش تئاتر صح*نه‌ای، خیا*با*نی محیطی و نمایشنامه‌خوانی در برج آزادی برگزار می‌شود. که در آن گروه‌های تئاتری منتخب هر استان مشخص شده و به رقابت می‌پردازند. یکی از این آثار «آخرین بازی» نوشته محمود استادمحمد است که به کارگردانی پارسوا پاکیزه در بخش صح*نه‌ای با حضور بازیگرانی که همگی زندانی هستند، روی صح*نه می‌رود.
رامین پرچمی قرار است در این نمایش نقش «شروین» را ایفا کند؛ نقش شخصیت سوپراستاری که وارد توهم شده و در گذشته خودش زندگی می‌کند و اکنون در دوره فلاکت‌باری است.
یکی از دوستان نزدیک رامین پرچمی، درباره وضعیت رامین پرچمی می‌گوید او اکنون مجوز خروج از زندان را ندارد و نمی‌تواند مرخصی بگیرد، پیش از این شرایط بدی داشته و خیلی چیزها را فراموش کرده بود. اما قرار است با نمایش «آخرین بازی» در جشنواره تئاتر زندان‌ها روی صح*نه برود و در هنگام اجرای این نمایش همتی عالی برپا شود که در آن از نویسنده‌ها، تهیه‌کنندگان، کارگردان‌ها، ‌بازیگران و خیران دعوت شود تا در این جشنواره تئاتر، او را ببینند و شاید اتفاق خوبی بیفتد.
او همچنین به نقل صحبت‌هایی از رامین پرچمی پرداخت مبنی بر اینکه این بازیگر گفته است: «من فقط دوست دارم دوباره روی صح*نه بروم، آزاد شوم و به سینما و تئاتر و تلویزیون برگردم. از اینکه فردا بگویند از داخل زندان و در کسوت یک زندانی آمده و تئاتر کار می‌کند نگرانی ندارم و نمی‌ترسم. چون برای اینکه دوباره به جامعه و به بازیگری برگردم و روی صح*نه دیده شوم هر کاری را انجام می‌دهم. دوست دارم آن رامین پرچمی راکه کشته شد با بازیگری در تئاتر دوباره زنده کنم. بگذار مردم بفهمند من در زندانم و چنین شرایطی دارم،‌ شاید آدم‌هایی پیدا شدند و دستم را گرفتند و بلندم کردند.»
در هجدهمین دوره جشنواره تئاتر زندان‌ها که از ۴ تا ۷ اسفند قرار است برگزار شود، ۲۳ استان حضور دارند و ۶۰ اثر ارایه شده است. بخش نمایشنامه‌خوانی بخش جدیدی است که به این جشنواره اضافه شده است که به ۹ اثر در بخش صح*نه‌ای ۶ اثر در بخش خیا*با*نی و ۶ اثر نمایشنامه‌خوانی جوایزی اهدا خواهد شد. همچنین کارگاه آموزشی بازیگری برای زندانیان نیز در نظر گرفته شده است و تندیس ویژه شهید سلیمانی برای اثر برگزیده با مضمون ایثار تقدیم خواهد شد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

بالا