خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید

مهم بحث و بررسی مدیران

• نویسنده موضوع فاطمه تاجیکی✾
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 80
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

02:05:41 PM
ت

تحت تعقیب

مهمان
سلام
وقت بخیر
فاطمه داخل یه سری از تایپک ها باید تقسیم بندی بشه
مثلا دربخش بیوگرافی ما باید یه بخش رو اختصاص بدیم به هنرمندای خارجی یا ایرانی
یا توی بخش موسیقی باید مشخص کنیم موسیقی خارجی یا ایرانی رو که هر کدوم رو تو تایپک خودش بذاریم

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
آخرین ویرایش توسط مدیر:
View previous replies...

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
کیف پول من
-1,416
سلام
وقت بخیر
فاطمه داخل یه سری از تایپک ها باید تقسیم بندی بشه
مثلا دربخش بیوگرافی ما باید یه بخش رو اختصاص بدیم به هنرمندای خارجی یا ایرانی
یا توی بخش موسیقی باید مشخص کنیم موسیقی خارجی یا ایرانی رو که هر کدوم رو تو تایپک خودش بذاریم
تحت تعقیببخش موسیقی کاملا تقسیم بندی شده و مشخصه موسیقی خارجی و ایرانی و بقیه قسمتها

hal mony

مدیر بازنشسته + مجله نویس
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-02
کیف پول من
22,852
S

.SARISA.

مهمان
سلام عزیزان وقتتون بخیر
از این پس نیازی نیست درخواست بنر‌‌های مدیریتی رو در تاپیک اعلام کنید... هر زمان هر بنری لازم داشتید همینجا یا تو ت*ل*گرام با من در ارتباط باشید
منظور از بنر بنر‌های مدیریتی هستش مثل دفتر کارها و امثالهم
مانا باشید ?

م

ملیحه کرمی

مهمان
م

ملیحه کرمی

مهمان
سلام ممنون میشم شما دو نفر بهم توضیح بدید که با اجازه ی کی قوانین رو زیر پا گذاشتید و به جای درخواست مدال از طریق درست به خودتون مدال دادید؟؟!!!!!! "MOBINA"
•*ŋegar*•
NaRcISsمدال دادن یا ندادن رو ما تشخیص میدیم بدیم یا ندیم من بعد ببینم هر کسی خود سر برای خودش کار میکنه بعد دوبار اخطار عنوانش رو میگیرم یه بارم چندین ماه پیش من اخطار دادم راجع به مدال!

ف

فاطمه احمدهویدی

مهمان
مدال دادن یا ندادن رو ما تشخیص میدیم بدیم یا ندیم من بعد ببینم هر کسی خود سر برای خودش کار میکنه بعد دوبار اخطار عنوانش رو میگیرم یه بارم چندین ماه پیش من اخطار دادم راجع به مدال!
NaRcISsعزیزم من با خود فاطمه جان fatemeh_tajiki صحبت کردم و ایشون گفتن درخواست مدال ب*دن

N

NeGムr

مهمان
سلام ممنون میشم شما سه نفر بهم توضیح بدید که با اجازه ی کی قوانین رو زیر پا گذاشتید و به جای درخواست مدال از طریق درست به خودتون مدال دادید؟؟!!!!!! "MOBINA"
•*ŋegar*•
queen lovely
NaRcISs
سلام . ببخشید منظورتون کدوم مدالع?:/
من ٣ تا مدال دارم که ناظرچت رو فاطمه خانوم دادن . میکسر هم فاطمه Fatemehahmadi گفت درخواست بدم . مدال مدیران روهم قبلش از گلناز پرسیدم:/ خب الان کدومش غلط بود?:/

بالا