خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی بهترین و بدترین روغن ها برای آشپزی کدامند؟

  • نویسنده موضوع مهاجر.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 22
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
آیا انواع روغنی که ما هر روز برای پخت‌وپز و تهیه غذاهای مختلف استفاده می‌کنیم مناسب و سالم هستند؟ آیا به شیوه صحیح از آنها استفاده می‌کنیم؟ روغن مناسب برای مزه‌دار کردن، تهیۀ سس سالاد یا سرخ‌ کردن سبزیجات، متفاوت است. در این میان، انتخاب روغن مناسب از میان انبوه روغن‌های موجود همیشه ساده نیست. برخی روغن‌ها مناسب پخت‌وپز در دمای بالا هستند؛ برخی دیگر در تهیۀ سس و چاشنی‌ها بهترین اثرگذاری را دارند. در این مطلب به شما می‌گوییم چطور روغن مناسب برای تهیۀ انواع غذاها و خوراک‌ها را انتخاب کنید و از هرکدام در تهیه چه نوع غذایی استفاده کنید. با ما همراه باشید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
ویژگی‌های روغن مناسب برای آشپزی
هنگام انتخاب روغن برای آشپزی باید چند عامل را در بگیریم؛ از جمله روش پخت، نقطۀ دود، طعم و مواد مغذی روغن. نقطۀ دود روغن دمایی است که در آن چربی تجزیه و اکسید شدن آن شروع می‌شود. برای حفظ طعم مواد غذایی، روغن نباید به دمای نقطۀ دود برسد. بنابراین روغن‌های با نقطۀ دود بالاتر برای سرخ کردن، تفت دادن، کباب کردن و پختن در دمای بالا مناسب‌اند. روغن‌های با نقطۀ دود پایین مناسب استفاده در سس‌ها، طعم‌دهنده‌ها و چاشنی‌ها هستند. مزه هم در انتخاب روغن مناسب نقش دارد. مزۀ برخی روغن‌ها قوی‌تر است، درحالی‌که مزۀ انواع دیگر روغن کمتر به‌ زبان می‌‌آید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
روغن‌ سرشار از کالری است. بیشتر روغن‌ها منبع سرشاری از انواع چربی‌های غیراشباعِ مفید هستند اما برخی انواع روغن هم دارای مقدار زیادی چربی‌‌های اشباعِ مضر هستند. فارغ از اینکه چه روغنی انتخاب می‌کنیم، باید حواس‌مان به مقدار مصرف باشد. مصرف زیاد روغن حجم کالری دریافتی و چربی جذب‌شدۀ ب*دن را افزایش می‌دهد. مقدار مناسب روغن برای سرو با غذا برای هر نفر، ۱ قاشق غذاخوری و برای خوراک ۴نفره، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
عامل دیگری که در انتخاب روغن باید در نظر بگیریم، قیمت است. قیمتِ بالاتر معمولا به‌معنای کیفیت بهتر است. گاهی هم قیمت بالای برخی روغن‌ها به‌دلیل تولید محدود و کمیاب بودن مادۀ اولیه است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
روغن‌های پرطرفدار و ویژگی‌های آنها
۱. روغن آووکادو
انتخاب روغن مناسب برای آشپزی - روغن آووکادو

روغن آووکادو که در سال‌های اخیر رایج شده است، یکی از بالاترین نقاط دود را در میان روغن‌ها دارد. نقطهٔ دود روغن آووکادو ۲۷۱ سانتی‌گراد است. بنابراین، این روغن تقریبا برای هر هدفی به‌ویژه پخت‌وپز در دمای خیلی بالا مناسب است. روغن آووکادو سرشار از چربی غیراشباع به‌ویژه اسید اُلئیک و امگا۹ است. به همین دلیل برای کاهش کلسترول بد و سلامت قلب مفید است. البته باید بدانید تنها با مصرف روغن آووکادو، نمی‌توانید از همۀ فایده‌های آن برخوردار شوید. روغن آووکادو حالت خمیری دارد و دارای ویتامین E است. اما باید بدانید که روغن آووکادو گران است.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
۲. روغن تخمه آفتاب‌گردان
روغنی که از تخمه آفتاب‌گردان به‌ دست می‌آید، در ۲۳۲ سانتی‌گراد به نقطۀ دود می‌رسد. روغن تخمه آفتابگردان برای سرخ کردن، تفت دادن و پختن به کار می‌رود. برخی از انواع روغن آفتاب‌گردان چربی غیراشباع بیشتری دارند. روغن آفتاب‌گردان با الئیک بالا دارای بیشترین چربی غیراشباع است، پژوهش‌ها تأثیر آن را در کاهش ال. دی. ال یا کلسترول بد و تری‌گلیسیرید نشان داده‌اند. علاوه بر این، روغن آفتاب‌گردان منبع سرشار ویتامین E است که برای سلامت پو*ست مفید است
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
۳. روغن هسته انگور
روغن هسته انگور، همان‌طور که از نامش برمی‌آید، از دانۀ انگور تهیه می‌شود. نقطۀ دود این روغن ۲۱۵ سانتی‌گراد است. با توجه به بی‌مزه بودن و نقطۀ دود نسبتا بالا، این روغن برای اغلب فعالیت‌های آشپزی مناسب است. روغن دانۀ انگور سرشار از اسیدِ چرب امگا۶ است. بنابر پژوهش‌ها، مصرف زیاد امگا۶ می‌تواند باعث تورم شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
البته بیشتر امگا۶ دریافتی‌ ما با خوردن غذاهای فراوری‌شده و سرخ‌شده جذب می‌شود. مقدار زیاد امگا۶ به‌شرطی که با خوردن غذاهای ناسالم دریافت شود، می‌تواند باعث ورم شود. اما بنابر نظر انجمن سلامت قلب آمریکا، دریافت به‌اندازهٔ امگا۶ بی‌خطر است و حتی توصیه می‌شود. بهتر است نسبت یک به یک امگا ۳ به امگا۶ را در رژیم غذایی خود حفظ کنید. پس اگر روغن دانۀ انگور مصرف می‌کنید، در کنارش خوردن ماهی و آجیل را فراموش نکنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
۴. روغن زیتون
انتخاب روغن مناسب برای آشپزی - روغن زیتون

نقطۀ دود روغن زیتون بین ۱۶۳ سانتی‌گراد (در روغن زیتون فرابکر) و ۲۴۰ سانتی‌گراد (در روغن زیتون فوقِ‌سبک که در واقع، ترکیبی است از روغن زیتون و روغن‌های دیگر) متغیر است. برای مقاصد مختلف آشپزی می‌توانید روغن زیتونِ مناسب را با توجه به نقطۀ دود و طعمش انتخاب کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

مهاجر.

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,675
کیف پول من
30,130
Points
217
عنوان بکر و فرابکر به‌معنای این است که روغن اصلا پالایش نشده یا به کمترین اندازه پالایش شده است. این نوع روغن زیتون برای پخت‌وپز در دمای متوسط و بالاتر چندان مناسب نیست اما برای سس و چاشنی در کنار نان، سوپ یا سالاد خیلی خوب است. اگر خیلی به استفاده از روغن زیتون برای پخت‌وپز علاقه دارید، از روغن فوق‌سبک استفاده کنید که نقطهٔ دود بالاتری دارد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا