آیا انواع روغنی که ما هر روز برای پختوپز و تهیه غذاهای مختلف استفاده میکنیم مناسب و سالم هستند؟ آیا به شیوه صحیح از آنها استفاده میکنیم؟ روغن مناسب برای مزهدار کردن، تهیۀ سس سالاد یا سرخ کردن سبزیجات، متفاوت است. در این میان، انتخاب روغن مناسب از میان انبوه روغنهای موجود همیشه ساده نیست. برخی روغنها مناسب پختوپز در دمای بالا هستند؛ برخی دیگر در تهیۀ سس و چاشنیها بهترین اثرگذاری را دارند. در این مطلب به شما میگوییم چطور روغن مناسب برای تهیۀ انواع غذاها و خوراکها را انتخاب کنید و از هرکدام در تهیه چه نوع غذایی استفاده کنید. با ما همراه باشید.