خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی آیا نوع خرد کردن سبزیجات کزه آن ها را نیز تغییر می‌دهد

  • نویسنده موضوع چکاوّک
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 17
  • بازدیدها 430
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
آشپزی یک هنر و در عین حال یک علم است. ترکیب، طبخ و سرو مواد غذایی می‌تواند، در عین سادگی، بسیار چالش‌برانگیز باشد. شاید یکی از موضوعاتی که در آشپزی کمتر موردتوجه عموم قرار گرفته تأثیر نوع خردکردن مواد غذایی بر طعم آنهاست. در ادامه این مقاله متوجه خواهید شد که انتخاب نوع برش سبزیجات می‌تواند تأثیر زیادی بر طعم و کیفیت خوراک نهایی داشته باشد. اگر به این موضوع علاقه‌مند شده‌اید، در ادامهٔ این مطلب با ما همراه باشید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
نادیده‌گرفتن دستور سرآشپز
حقیقت این است که طعم مواد غذایی بسته به نوع خردکردن آنها تغییر می‌کند. باوجود پیچیده‌بودن علت این موضوع، متخصصان دراین‌باره توضیحات بیشتری به ما ارائه می‌کنند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
گاهی حتی علاقه‌مندان به آشپزی، که با کتاب‌های آشپزی یا ویدئوهای آموزشی شروع به تهیهٔ یک خوراک جدید می‌کنند، کمتر به نوع برش سبزیجات طبق دستور سرآشپز عمل می‌کنند و به‌نوعی آن را نادیده می‌گیرند. معمولا اکثر ما یک غذاساز خانگی داریم برای‌اینکه به‌سرعت سبزیجات را در آن خرد و در زمان صرفه‌جویی کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
آیا برش‌های مختلف را می‌شناسید؟
انواع مختلف برش سبزیجات

پیش از هر چیز لازم است بدانیم آیا با انواع مختلف برش سبزیجات آشنا هستیم؟ شاید تا قبل از خواندن این مقاله تفاوت خاصی میان انواع برش قائل نبوده‌اید، اما نگران نباشید. در ادامه چند نوع برش متداول را برای شما توضیح می‌دهیم:
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
  • برش‌ لایه‌ای (Slicing): بریدن یا قاچ‌کردن، مثل برش‌زدن نان باگت در قطعات کوچک‌تر؛
  • قطعه‌کردن (Dicing): مثل خردکردن سبزیجات به‌صورت مکعبی (شیوه برش گوجه فرنگی در سالاد شیرازی)؛
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
  • خلال‌کردن (Julienning): برش‌های نازک و بلند و مثل روش خلال‌کردن پیاز برای تهیهٔ پیازداغ؛
  • ریزکردن (Mincing): به آن چرخ‌کردن نیز گفته می‌شود. مثل ریز خردکردن سیر برای اضافه‌کردن به گوشت؛
  • رنده‌کردن (Grate): مثل رنده‌کردن هویج برای سالاد فصل.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
سرآشپزها چه می‌گویند؟
نظر سرآشپزها دربارهٔ نوع برش و طعم سبزیجات

کارشناسان موادغذایی درباره تأثیر نحوه برش‌زدن و اثر آن بر طعم سبزیجات نظرات جالبی دارند. عموما همه آنها این موضوع را تأیید می‌کنند. «برندان والش» (Brendan Walsh) رئیس بخش هنرهای آشپزی در «مؤسسه آشپزی آمریکا» می‌گوید: «ما این موضوع را از همان ابتدا به هنرجوهای آشپزی‌مان آموزش می‌دهیم».
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
اما دلیل تأثیر نوع برش بر طعم سبزیجات کمی پیچیده است و گاهی حتی برای منتقدان غذا، سرآشپزها و دانشمندان علوم و صنایع غذایی هم مرموز می‌ماند.

«لسلی برنر» (Leslie Brenner) برای روزنامه «The Dallas Morning News» مطالبی در حوزۀ نقد و بررسی رستوران‌ها می‌نویسد و خودش آشپز و بلاگر سایت خودش به نام «Cooks Without Borders» است. او معتقد است که برش سبزیجات بسیار مهم است زیرا سطح بیرونی می‌تواند روی طعم سبزیجات اثر بگذارد. او معتقد است است که «به‌زودی متدهای آشپزی متوجه تأثیر نوع خردکردن سبزیجات و طعم آنها خواهند شد». برنر بامیه را مثال می‌زند و می‌گوید: «من بامیه‌ها را از طول به دو نصف برش می‌زنم، دو طرفش را گریل می‌کنم و بامیه‌ها طعم عالی مثل زغال به خود می‌گیرند». به نظر او، هرچه پهنای بامیه بیشتر باشد، طعم زغال نیز بیشتر و قوی‌تر می‌شود. سبزیجاتی که برش‌های ریزتری دارند در بشقاب با مواد دیگری مثل کره، نمک یا چاشنی‌ها بهتر ترکیب می‌شوند
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
اما «پیت اسنی» (Pete Snaith)، مربی آشپزی و مهارت‌های کار با چاقو و بنیان‌گذار «مدرسه هنرهای آشپزی در وین»، معتقد است که نوع برش به اندازه زمان پخت سبزیجات بر طعم آنها اثرگذار نیست. در نظر او، «اگر قرار است در یک دستور غذایی از هویج استفاده کنید، اگر هویج‌ها را به‌صورت نگین‌های ریز (brunoise) خرد کنید و آنها را در آخرین مراحل پخت اضافه کنید، هویج‌ها خیلی سریع می‌پزند». برخی متخصصان باور دارند که نوع برش سبزیجات روی طعم آنها (یا حداقل روی تصور ما از طعم آنها) اثر می‌گذارد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

چکاوّک

سرپرست آزمایشی بخش کتاب
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه انجمن
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-22
نوشته‌ها
5,471
کیف پول من
-5,691
Points
230
والش معتقد است «اگر سبزیجاتی که می‌خورید حالت گردتری داشته باشند، ذهن شما تصور می‌کند که آن سبزی گوشت‌دارتر است. سبزیجاتی که به‌صورت مکعبی خرد شده باشند کمی لذیذتر هستند و اگر لبه‌های ناهمواری داشته باشند، حسی از سفتی و سختی را به مغز انتقال می‌دهند. اگر چیزی که می‌خورید نرم‌ باشد، تصور ذهن‌تان این است که حتما خوراک لذیذی می‌خورید».
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا