اما دلیل تأثیر نوع برش بر طعم سبزیجات کمی پیچیده است و گاهی حتی برای منتقدان غذا، سرآشپزها و دانشمندان علوم و صنایع غذایی هم مرموز میماند.
«لسلی برنر» (Leslie Brenner) برای روزنامه «The Dallas Morning News» مطالبی در حوزۀ نقد و بررسی رستورانها مینویسد و خودش آشپز و بلاگر سایت خودش به نام «Cooks Without Borders» است. او معتقد است که برش سبزیجات بسیار مهم است زیرا سطح بیرونی میتواند روی طعم سبزیجات اثر بگذارد. او معتقد است است که «بهزودی متدهای آشپزی متوجه تأثیر نوع خردکردن سبزیجات و طعم آنها خواهند شد». برنر بامیه را مثال میزند و میگوید: «من بامیهها را از طول به دو نصف برش میزنم، دو طرفش را گریل میکنم و بامیهها طعم عالی مثل زغال به خود میگیرند». به نظر او، هرچه پهنای بامیه بیشتر باشد، طعم زغال نیز بیشتر و قویتر میشود. سبزیجاتی که برشهای ریزتری دارند در بشقاب با مواد دیگری مثل کره، نمک یا چاشنیها بهتر ترکیب میشوند
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان