خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید

ورزش مناسب کودکان در سنین مختلف

• نویسنده موضوع NeGムr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 36
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

12:23:36 AM

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

10. لانچ

لانچ یک حرکت ایده آل برای کودکان است که باید آن ها را جزء روتین روزانه قرار دهید . این حرکت باعث افزایش قدرت در ناحیه پا ، مخصوصا در قسمت ران می شود و انعطاف زانو و قوزک را افزایش می دهد وفقط کافی است که یک موزیک ریتمیک پخش کرده و با کودک خود این حرکت را انجام دهید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

میزان ورزش مناسب برای نوجوان چقدر است ؟

برای نوجوانان بین 13 تا 17 سال می توان ورزش های متنوع تری را معرفی کرد که رنج مناسب زمانی آن حدود 60 دقیقه در روز است . بیشترین میزان هم 3 ساعت در روز می باشد.

این ورزش ها باید معمولی باشند وشدت آن ها مانند ورزش هایی مثل شنا، تنیس، پیاده روی تند، دوچرخه سواری، حرکات موزون باشد.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

راه کارهایی برای جلوگیری از آسیب دیدگی:

• انواع ورزش های مختلف مثل ایروبیک ، ورزش قدرتی، استقامتی را با یکدیگر ترکیب کنید.
  • هرگونه آسیب دیدگی و یا خستگی مفرط را مراقبت کنید و به پزشک مراجعه کنید.
  • اجازه ندهید که کودک شما بیش از یک ساعت در روز ورزش کند.
  • در هفته حداقل باید یک روز را استراحت کند و ورزش نداشته باشد.
  • تمام لوازمی که در ورزش های مثل کاراته مورد نیاز هستند ، مثل دستکش، کلاه، گارد و ... را تهیه کنید.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

گرم کردن قبل از ورزش

گرم کردن قبل ورزش از آسیب دیدگی جلوگیری می کند . این گرم کردن می تواند با تمرینات زیر برای کودکان همراه شود :

• پرش یا طناب زنی آرام
  • شنا یا دوچرخه
  • پیاده روی تند
  • حرکات کششی و باقی ماندن در یک پوزیشن به مدت 10 الی 20 ثانیه

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

سرد کردن بعد از ورزش

چنانچه پیش از این هم بارها در بخش ورزش و تناسب اندام نمناک عنوان کرده ایم سرد کردن نیز باعث می شود که قلب کودک آرام شود و شدت ورزش سخت به تدریج کاهش پیدا کند و ب*دن کودکتان دچار شوک و آسیب نشود و همچنین مواد مضر اطراف بافت با سرد کردن از بین می رود و دستگاه لنفاوی بهتر کار می کند

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

برای سرد کردن می توانید تمرینات زیر را انجام دهید :

• کم کم شدت ورزش را کاهش دهید.
  • پیاده روی آرام را انجام دهید و آن را قطع نکنید.
  • حرکات کششی شبیه به گرم کردن را انجام دهید اما مدت زمان ماندن در پوزیشن کششی را طولانی تر کنید.
  • لباس های گرم آن ها را به یکباره از تن در نیاورید.
  • از کم آب خوردن و یا نور مستقیم خورشید دوری کنید.
زمانی که کودکتان در محیط گرم و آفتابی ورزش می کند ، باید ضد آفتاب بزند و کلاه داشته باشد و حتما قبل، بعد و در طول ورزش به او به اندازه کافی آب بدهید.

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

اگر کودک شما هنگام ورزش با مشکلاتی مثل سردرد روبرو شد ، احتمالا ب*دن او کم آب شده است . اجازه دهید که چند دقیقه ای در یک جای خنک بنشیند و کمی آب بنوشد و اگر بعد از 10 دقیقه بهتر نشد، او را سریعا به یک درمانگاه ببرید و یا با اورژانس تماس بگیرید.

نکات ورزش کودکان

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

توجه به مهارت کودک

تمام ورزشهای نامبرده شده بدون در نظر گرفتن علاقه کودک به ورزش است . در واقع الگویی به والدین ارائه می کند که بتوانند براساس سن کودک، ورزش و شیوه مناسب آموزش آن را بیاموزند. اما در مرحله اول باید به غیر از مساله سن به این مهارت ها توجه کرد :

NeGムr

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-23
کیف پول من
-445
انجمن تک‌رمان

روحیه کودک:

روحیه برخی از کودکان ذاتا جنگنده است . بنابراین ورزشهایی مناسب این کودکان است که انرژی آنها را در مسیر صحیح قرار دهد مانند ورزش های رزمی.

مهارت های فیزیکی:

توقع داشتن انجام ورزشهای سخت توسط کودکی که ساختار بدنی ظریف دارد کمی دور از انصاف است .هنگام انتخاب ورزش به ساختار و فیزیک بدنی او دقت کنید. درغیراین صورت تنها موجب فراهم آوردن زمینه آسیب جسمی و روانی او شده اید.

بالا