خواص خوراکی خواص سیر ترشی

  • نویسنده موضوع Aseman♡
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 216
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,708
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
675
Points
10
سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زيادی دارد. سیرهای قهوه ای رنگ در سیر ترشی که بسیار نرم و خوشمزه بوده و عطر دلچسبی هم دارند. خواص سیر ترشی خانگی نسبت به مدل کارخانه ای آن بسیار بیش تر است و برای اشخاص ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا موثر می باشد اما به شرطی که در خوردن آن تعادل را رعایت نمود.
سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود ولی خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم دلچسب و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر می باشد. با این که اضافه کردن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آنها کم و در مدت زمان طولانی سبب ایجاد مواد سمی مانند نیترات (عامل بروز معده و کبد) در آنها می شود، ولی این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.
از دیگر فواید سیر ترشی می توان به ویتامین‌های B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن موجود در سیر اشاره کرد. این ویتامین B موجب کارکرد مناسب روده می شود. همچنین فسفر موجب در سیر ترشی در ازدیاد حافظه موثر است.
ترکیبات گوگردی موجود در سیر زمانی که در طی فرآیند هضم قرار می گیرند، گازی تولید می کنند. این گ*از وارد خون شده و سبب ایجاد بوی بد در د*ه*ان و سیستم تنفسی فرد می شود. یکی از فایده های سیر ترشی بودار این است که با وجود این که دارای ترکیبات گوگردی می باشد، ولی باعث ایجاد بوی تند سیر در فرد نمی شود. سیر خام را بعد از پو*ست کندن برای 30 دقیقه در معرض هوا قرار می دهند تا خواص درمانی آن فعال شود. در سیر ترشی هم خواص درمانی سیر به علت فرآیندی که دارد تا تهیه می شود، آزاد می گردند.

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,708
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
675
Points
10
کدام نوع سیرترشی خاصیت بیشتری دارد؟
هر چه ترکیبات آروماتیک (معطر) سیر بیشتر باشد، سیر تازه تر و خاصیت بیشتری دارد ضمن اینکه سیر ترشی های بودار خاصیتی نزديک به سیر تازه دارند. انواعی از سیر ترشی ها که سیر آن پخته شده یا سیر سرخ کرده به دلیل آنکه طی فرآوری به مقدار زیادی مواد مغذی و معطر خود را از دست می دهند 40 تا 70 درصد از خواص آن کم می شود.
این که گفته می شود استفاده سیر ترشی چند ساله برای بیماران قلبی ـ عروقی مفیدتر است، هنوز از نظر علمی تحقيق کامل و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است. طی این که باید دانست سرکه و نمک اضافه شده به سیر ترشی با گذر زمان از خواص و ميزان ماده های مغذی ترکیبات سیر کم می کند و چه بسا ماندگاری زیاد بعضی از انواع ترشی ها سبب ایجاد ماده ای مضر به نام نیترات می شود که ریسک ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.
مهم ترین خواص سیر ترشی
سیر ترشی یا ترشی سیر دارای خواص و ویژگی های ارزشمندی است. اما برای دریافت خواص بی نظیر این ماده خوراکی باید در استفاده آن اصل اعتدل را رعایت کنید. از مهم ترین خواص سیر ترشی می توان به موارد زیر اشاه کرد:
شست و شو دهنده طبیعی مجاری صفرا و هم دفع کننده سنگ کیسه صفرا
دفع سم ها از کبد
سیر ترشی خونساز و صاف کننده خون است
سیر ترشی اشتها آور است
کمک به هضم غذا های سنگین و نیز افزایش سرعت هضم
سبب کاهش کلسترول خون می شود
خواص ضد عفونی کنندگی معده و محیط د*ه*ان
از بین بردن آفت د*ه*ان
باز کننده عروق قلب قلبی
قطع شدن خونریزی بواسیر
پاک سازی کننده خون و کبد از اخلاط فاسد و سوخته است
بهبود کارکرد روده ها

انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡

Aseman♡

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2019-11-30
نوشته‌ها
2,708
لایک‌ها
17,584
امتیازها
114
محل سکونت
میان یه عالمه رویا
کیف پول من
675
Points
10
خواص سیر ترشی چند ساله
سیر ترشی علاوه بر این که یک نوع چاشنی خوشمزه و خوش عطر است، به عنوان نوعی داروی طبیعی هم به شمار می آید. از جمله خواص دارویی سیر ترشی چند ساله می توان موردهای زیر را بیان کرد :
بهبود مشکلات گوارشی مثل یبوست
کمک به درمان بواسیر
پایین آورنده فشار خون
ضد سرطان
کمک به هضم غذا
دفع سم ها از کبد
از بین بردن ویروس
تقویت سیستم ایمنی ب*دن
پایین آورنده غلظت خون
ضد انعقاد خون
عوارض استفاده زیاد سیرترشی چیست؟
سیر یکی از گیاهانی است که برای سلامتی ما بسیار پر فایده است. سیر خاصیت میکروب زدایی داشته و عفونت ب*دن را از بین می برد. پس اینها همگی جزو خواص سیر ترشی هم هستند.
ولی استفاده زیاد سیر و سیر ترشی باعث سردرد، ضعف نیرو، ضعف چشم و ایجاد جوش در داخل چشم می شود. پس نباید در مصرف آن زیاده روی کنید.
اما یادآوری این هم نکته ضروری است که در صورت نمک زیاد در سیر ترشی، استفاده آن برای اشخاص دارای فشار خون بالا زیان آور بوده و سفارش نمی شود.
انجمن تک رمان
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : Aseman♡
بالا