- تاریخ ثبتنام
- 2019-11-30
- نوشتهها
- 2,708
- لایکها
- 17,584
- امتیازها
- 114
- محل سکونت
- میان یه عالمه رویا
- کیف پول من
- 675
- Points
- 10
سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زيادی دارد. سیرهای قهوه ای رنگ در سیر ترشی که بسیار نرم و خوشمزه بوده و عطر دلچسبی هم دارند. خواص سیر ترشی خانگی نسبت به مدل کارخانه ای آن بسیار بیش تر است و برای اشخاص ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا موثر می باشد اما به شرطی که در خوردن آن تعادل را رعایت نمود.
سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود ولی خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم دلچسب و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر می باشد. با این که اضافه کردن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آنها کم و در مدت زمان طولانی سبب ایجاد مواد سمی مانند نیترات (عامل بروز معده و کبد) در آنها می شود، ولی این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.
از دیگر فواید سیر ترشی می توان به ویتامینهای B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن موجود در سیر اشاره کرد. این ویتامین B موجب کارکرد مناسب روده می شود. همچنین فسفر موجب در سیر ترشی در ازدیاد حافظه موثر است.
ترکیبات گوگردی موجود در سیر زمانی که در طی فرآیند هضم قرار می گیرند، گازی تولید می کنند. این گ*از وارد خون شده و سبب ایجاد بوی بد در د*ه*ان و سیستم تنفسی فرد می شود. یکی از فایده های سیر ترشی بودار این است که با وجود این که دارای ترکیبات گوگردی می باشد، ولی باعث ایجاد بوی تند سیر در فرد نمی شود. سیر خام را بعد از پو*ست کندن برای 30 دقیقه در معرض هوا قرار می دهند تا خواص درمانی آن فعال شود. در سیر ترشی هم خواص درمانی سیر به علت فرآیندی که دارد تا تهیه می شود، آزاد می گردند.
انجمن تک رمان
سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود ولی خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم دلچسب و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر می باشد. با این که اضافه کردن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آنها کم و در مدت زمان طولانی سبب ایجاد مواد سمی مانند نیترات (عامل بروز معده و کبد) در آنها می شود، ولی این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.
از دیگر فواید سیر ترشی می توان به ویتامینهای B، C ، پتاسیم، فسفر، آهن موجود در سیر اشاره کرد. این ویتامین B موجب کارکرد مناسب روده می شود. همچنین فسفر موجب در سیر ترشی در ازدیاد حافظه موثر است.
ترکیبات گوگردی موجود در سیر زمانی که در طی فرآیند هضم قرار می گیرند، گازی تولید می کنند. این گ*از وارد خون شده و سبب ایجاد بوی بد در د*ه*ان و سیستم تنفسی فرد می شود. یکی از فایده های سیر ترشی بودار این است که با وجود این که دارای ترکیبات گوگردی می باشد، ولی باعث ایجاد بوی تند سیر در فرد نمی شود. سیر خام را بعد از پو*ست کندن برای 30 دقیقه در معرض هوا قرار می دهند تا خواص درمانی آن فعال شود. در سیر ترشی هم خواص درمانی سیر به علت فرآیندی که دارد تا تهیه می شود، آزاد می گردند.
انجمن تک رمان