خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

نظرت چیه؟ نقد همگانی دلنوشته لیلی به من بگو اسمان | اثر محمدیاسین نصرتی شاهیاس

• نویسنده موضوع WORNING.F
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 13
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

WORNING.F

شاعر انجمن
شاعر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-03
کیف پول من
121,100
تک رمانی نظرت در مورد دلنوشته(لیلی به من بگو اسمان) چیه؟

هر نظری داشتید بگید تا ماهم تو دلنوشته‌مون ازش استفاده کنیم👀

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

WORNING.F

شاعر انجمن
شاعر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-03
کیف پول من
121,100
نقد دلنوشته: لیلی به من بگو آسمان
نویسنده: SHAHYAS
منتقد: WORNING.F
عنوان: اسم دلنوشته تشکیل شده از پنج بخش و با قوانین سایت همخوانی داره هرچند اسم دلنوشته یه اسم بلند هست که چندان جذابیتی نداره و چینش کلماتش هم زیبا نیستن، لیلی و اسمان دوتا کلمه‌ی کلیشه‌ای هست که البته ترکیب اونا با چندتا کلمه دیگه اسم رو فاقد کلیشه‌ کرده. درکل با محتوا هماهنگه.

ژانر: دلنوشته تشکیل شده از ژانر عاشقانه که با محتوا هماهنگه ولی بهتر بود از ژانر تراژدی هم درون دلنوشته استفاده میشد.

مقدمه: مقدمه جذابیت بصری چندانی نداره و کلماتی که درون مقدمه استفاده شدن زیبا نیستن و خیلی ساده به حساب میان بهتره که درون مقدمه از کلمات زیبا و ارایه های بیشتری استفاده کنید چرا که مقدمه پس از اسم اولین چیزیه که خواننده رو جذب دلنوشته میکنه و مقدمه شما جذابیتی نداره.

انسجام محتوایی: دلنوشته‌ها با هم انسجام ندارن بعضی از پارت‌ها چند جمله‌ان فقط و بعضی‌‌ها هم چند خط

انسجام ادبی: کلمات سنگین یا زیاد ادبی استفاده نشده درون دلنوشته بیشتر کلمات شبیه به کلمات محاوره بودن و فقط با لحن ادبی تایپ شدن زیاد فرق چندانی ندارن، بهتره برای دلنوشته از کلمات ادبی و ارایه‌های بیشتر استفاده‌شه.

انسجام نگارشی: اصول نگارشی تماما رعایت شده و اشتباه تایپی مشاهده نشد.

هدف و ایده: ایده دلنوشته در ر*اب*طه با یه عشق ممنوعه بود عشقی همانند عشق ماه به خورشید به همان اندازه ممنوعه، نویسنده به خوبی تونسته ممنوعه بودن عشق رو درون دلنوشته به خواننده نشون بده.
دستور ادبی:
این بخش مربوط به آرایه‌‌های استفاده شده توسط نویسنده هست که آیا از آرایه ها درست و به جا استفاده کرده یا نه. باید بگم که نویسنده توی این مورد زیاد موفق نبودن. استفاده خیلی کم از آرایه تشبیه و خیلی از این موارد استفاده چندانی نشده درون دلنوشته بیشتر کلمات به زبان محاوره نوشته شدن و وزن ادبی چندانی ندارن.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا