خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

.Ana.

مدیر تالار مطبوعات + دستیار مدیر رمان
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
202,637
بنام مناسب‌ترین واژه‌ها
به رسم محبت بنام خدا

عرض ادب خدمت تمام نویسندگان و علاقه‌مندان به دنیای ادبیات! به TRNخوش آمدید به تاپیک اخبار تک‌رمان، جایی که هر روز با جدیدترین و جذاب‌ترین اخبار، رویدادها و تحولات این انجمن دوست‌داشتنی در خدمت شما هستیم. اینجا محلی است برای به اشتراک‌گذاری داستان‌های موفقیت، معرفی نویسندگان تازه‌کار و قدیمی، و البته خبرهای خنده‌دار و جالبی که در دنیای ادبیات اتفاق می‌افتد.

از تغییرات مدیریتی و پروژه‌های جدید گرفته تا موفقیت‌های اعضای انجمن، همه و همه در اینجا گرد هم آمده‌اند تا شما را در جریان آخرین تحولات قرار دهند. پس با ما همراه باشید و از این سفر ادبی ل*ذت ببرید! بیایید با هم دنیای داستان‌ها را کشف کنیم و از هر لحظه‌اش بهره‌مند شویم.
باتشکر
مدیریت کادر مطبوعات​

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

.Ana.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
202,637
رباتعلی ربات آبادی

به تازگی، انجمن نویسندگی تک‌رمان با افتخار اعلام کرد که یک عضو جدید و فوق‌العاده به جمع خود اضافه کرده است: رباتعلی! این ربات که به تازگی از خط تولید ربات‌های خلاقیت‌ساز خارج شده، قرار است نویسندگان را شاد کند.
معاون انجمن، خانم شهبازی، ذکر کرد که مادر ربات است! وی در حال طراحی و سر و سامان دادن ربات است. وی افزود "این ربات هنوز خنگ است! "
یکی از نویسندگان انجمن با شوخی گفت: "ما به رباتعلی خوش آمد می‌گوییم، اما امیدواریم که او به ما یاد ندهد که چگونه با یک خط کد، تک رمان عاشقانه بنویسیم!"
به نظر می‌رسد که رباتعلی به زودی تبدیل به یک ستاره در انجمن شود، البته اگر بتواند از خطاهای برنامه‌نویسی‌اش دوری کند و داستان‌هایش را به جای "if" و "else" با احساسات انسانی پر کند!
در نهایت، انجمن تک‌رمان امیدوار است که رباتعلی بتواند به نویسندگان کمک کند تا خلاقیت بیشتری داشته باشند و در عین حال، کمی هم به دنیای دیجیتال رنگ و بوی انسانی ببخشد!

خبرنگار: .Ana.
افراد ذکر شده در خبر:
رباتعلی
Rover

.Ana.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
202,637
درخشش و پیشرفت چشمگیر تک‌رمان با ظهور ملکه مادر!

انجمن نویسندگی تک‌رمان به تازگی شاهد یک تحول شگفت‌انگیز بوده است! با ورود ملکه مادر انجمن، خانم حدیثه شهبازی، همه چیز به یکباره رنگ و بوی جدیدی به خود گرفته است. به گفته‌ی اعضای انجمن، خانم شهبازی با یک جعبه جادویی از افزونه‌های جدید و خلاقانه به جمع ما پیوسته و به نظر می‌رسد که هر روز یک سورپرایز جدید برای نویسندگان به ارمغان می‌آورد!
اعضای انجمن به شدت از این تحولات راضی هستند و برخی از آن‌ها حتی به شوخی گفتند که اگر خانم شهبازی به زودی یک "افزونه شگفت‌انگیز برای نوشتن رمان‌های پرفروش" اضافه کند، دیگر نیازی به نوشتن نخواهند داشت!
در نهایت، به نظر می‌رسد که با ظهور ملکه مادر و افزونه‌های جدید، انجمن تک‌رمان به یک دنیای خلاقانه و پر از خنده تبدیل شده است. حالا فقط کافی است که نویسندگان با خیال راحت بنشینند و از این سفر ل*ذت ببرند.

افراد مذکور در خبر:
Rover

.Ana.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
202,637
بی‌نظمی نداریم!

انجمن به تازگی با ورود مدیر ادبیات جدید، خانم سونیا جلالت، دچار یک تحول شگفت‌انگیز شده است! خانم جلالت که به عنوان یک ناظر و منتقد باتجربه و یک مدیر جدی شناخته می‌شود، به محض ورودش به تالار ادبیات اعلام کرد: "از این به بعد هیچ بی‌نظمی در تالار ادبیات را تحمل نخواهم کرد!"
به گفته‌ی اعضای انجمن، این جمله به قدری جدی بود که حتی کلمات هم از ترس به گوشه‌ای خزیدند! خانم جلالت با یک چای د*اغ و یک دفترچه یادداشت در دست، به سرعت به بررسی و ساماندهی بخش ادبیات پرداخت. او به نویسندگان هشدار داد که اگر کسی بخواهد اثرش را بدون ویرایش ارسال کند، باید آماده باشد تا با یک "نقد بی‌رحمانه" از طرف او مواجه شود!
یکی از نویسندگان با خنده گفت: "حالا می‌فهمم چرا خانم جلالت همیشه با خود یک مداد و پاک‌کن دارد! او به نظر می‌رسد که می‌خواهد آثار ما را به یک اثر هنری تبدیل کند، حتی اگر این کار به معنای پاک کردن نصف اثر باشد!"
خانم جلالت هم‌چنین به نویسندگان یادآوری کرد که "ادبیات یک هنر است و نه یک میدان جنگ!" و به همین دلیل، هرگونه بی‌نظمی و هرج و مرج را با جدیت تمام کنترل خواهد کرد. حالا هر بار که نویسنده‌ای اثرش را ارسال می‌کند، به جای نگرانی از نقدهای بی‌رحمانه، باید نگران این باشد که آیا خانم جلالت به او اجازه می‌دهد که داستانش را با یک خطای املایی ارسال کند یا نه!
در نهایت، به نظر می‌رسد که با ورود خانم جلالت، بخش ادبیات انجمن به یک فضای منظم تبدیل شده است. حالا نویسندگان می‌توانند با خیال راحت بنشینند و آثارشان را بنویسند، البته به شرطی که آماده باشند تا با یک مدیر جدی و باهوش مواجه شوند!

افراد مذکور در خبر:
.Anastasia.

.Ana.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
202,637
بازگشت ارشد بازنشسته و آرزوی مقام‌های رنگارنگ!

تک‌رمان به تازگی شاهد یک بازگشت شگفت‌انگیز بوده است! ارشد بازنشسته سابق، که به خاطر عشقش به مقام‌های رنگارنگ و جورواجور به عنوان "مقام‌طلب" شناخته می‌شود، بعد از مدت‌ها دوری از انجمن به جمع ما برگشته و با شور و شوق فراوانی کارش را آغاز کرده است!
او که به تازگی با رنگ‌ طراح به انجمن آمده، به محض ورودش اعلام کرد: "خب دیگه برای امروز کافیه، فردا هم بقیه رنک‌ها رو می‌گیرم!" این جمله به قدری جدی بود که تمام اعضای انجمن به یکدیگر نگاه کردند و با خود گفتند: "آیا او واقعاً می‌خواهد تمام مقام‌ها را یکجا بگیرد؟"
به گفته‌ی یکی از اعضای انجمن، ارشد بازنشسته با یک نقاشی بزرگ از مقام‌های رنگارنگ در دست، به سرعت شروع به طراحی و رنگ‌آمیزی مقام‌های مختلف کرد. او به همه اعلام کرد که هر کسی که بخواهد مقام بگیرد، باید ابتدا یک تست رنگ‌آمیزی بدهد! یکی از نویسندگان با شوخی گفت: "حالا می‌فهمم چرا او همیشه یک جعبه رنگ در کیفش دارد، او می‌خواهد مقام‌ها را به رنگ‌های دلخواهش تبدیل کند!"
ارشد بازنشسته همچنین به نویسندگان یادآوری کرد که "مقام‌های رنگارنگ نه تنها برای زیبایی، بلکه برای افزایش خلاقیت و انگیزه در نویسندگان است!" و به همین دلیل، هر روز به دنبال مقام‌های جدید و عجیب و غریب خواهد بود.
حالا فقط کافی است که نویسندگان با رنگ‌های مختلف داستان‌هایشان را بنویسند و منتظر بمانند تا ببینند آیا ارشد بازنشسته می‌تواند تمام مقام‌ها را در یک روز بگیرد یا نه!

افراد مذکور در خبر: miss_meli

.Ana.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
202,637
معاون انجمن از بنفش به قرمز تغییر رنگ داد!

معاون انجمن که تا دیروز با رنگ بنفش خود شناخته می‌شد، به یکباره تصمیم به تغییر رنگ به قرمز گرفت! این تغییر رنگ نه تنها نظر اعضای انجمن را به خود جلب کرد، بلکه باعث شگفتی و کنجکاوی سایر مقام‌داران نیز شد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که معاون مذکور در جلسه‌ای که برای رسیدگی به امور انجمن تشکیل شده بود، به سادگی از کنار درخواست‌ها و پیشنهادات سایر مقامداران برای تغییر رنگشان گذشت و با افتخار اعلام کرد: «من رنگم رو عوض کردم و رنگ هیچ‌کس رو هم عوض نمی‌کنم!»

باید دید معاون یزید تا کجا پیش خواهد رفت! آیا یک تحصن برای این کار لازم است تا به درخواست‌ها توجه کند؟ تنها زمان مشخص می‌کند!

خبرنگار: .Anastasia.
افراد مذکور در خبر: Rover

.Ana.

پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
202,637
بتمنی، عامل محو شدن ال ای از صح*نه جهانی!

به تازگی کاربری با تغییر نام خود، با عنوان «بتمنی» وارد انجمن شده! این کاربر به وضوح تحت تأثیر محتوای اکسپلور قرار گرفته و تصمیم گرفته تا با اشعار خز خود، فضای مجازی را سمی کند.
او در یکی از جلسات آنلاین انجمن با صدای بلند این شعر را خواند:

«به من میگن بتمنی
دل نمیدم سرسری
با لباسای زرزری
دل میبرم از هر کسی»
یکی از اعضای انجمن اظهار داشت: «اگر تو بتمنی‌ای بتمنی، من هم بتمنی‌ام بتمونی!»

به نظر می‌رسد تأثیرات اکسپلور و فضای مجازی بر کاربران به حدی رسیده که دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند در برابر شعرهای خز مقاومت کند. حالا سوال اینجاست که آیا بتمنی انجمن را هم به آتش خواهد کشید، یا برخلاف مردم ال ای به ما رحم خواهد کرد؟

پ.ن: تاثیرپذیری از اکسپلور تا کجا؟ عو عی عا!

خبرنگار: .Anastasia.
افراد مذکور در خبر:
بتمنی

بالا