خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

دلنوشته دلنوشته ژالان | محمد یاسین نصرتی کاربر انجمن تک رمان

ساعت تک رمان

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
~به نام خالق عشق~

دلنوشته: ژالان
نویسنده: محمد یاسین نصرتی(شاهیاس)
ژانر: عاشقانه
مقدمه: در دل شبی بارانی، جایی که قلبم از درد و دلتنگی فریاد می‌کشد، این دلنوشته متولد می‌شود. حکایت عشقی که هم آرامش است و هم طوفان، هم امید است و هم ناامیدی. در این کلمات، پژواک فریادهای خاموش و نجواهای عاشقانه قلبم را خواهید شنید.

کد:
دلنوشته: رویای نیمه‌شب

نویسنده: محمد یاسین نصرتی(شاهیاس)

ژانر: عاشقانه

مقدمه: در دل شبی بارانی، جایی که قلبم از درد و دلتنگی فریاد می‌کشد، این دلنوشته متولد می‌شود. حکایت عشقی که هم آرامش است و هم طوفان، هم امید است و هم ناامیدی. در این کلمات، پژواک فریادهای خاموش و نجواهای عاشقانه قلبم را خواهید شنید.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:

.Anastasia.

مدیریت تالار ادبیات+ علم و دانش + مشاور تحصیلی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
251,469
49298

خواهشمند است قبل از تایپ شعر و دلنوشته به قوانین زیر توجه کنید:
قوانین تایپ شعر و دلنوشته:
قوانین تایپ شعر و دلنوشته | تک رمان

درخواست جلد:
دفتر درخواست جلد | تک رمان

درخواست تگِ شعر و دلنوشته:
| تاپیک جامع درخواست تگ شعر و دلنوشته |

اعلام پایان شعر و دلنوشته:
تاپیک جامع اعلام پایان شعر و دلنوشته

موفق باشید.✨

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
چشمانم چیزی نمی‌بینند؛ فقط صدای نم‌نم باران بر شیروانی سرخ قلبم را می‌شنوم. صدای خروشان رعد، قلبم را می‌لرزاند. صدای شکستگی پنجره‌های قلبم را می‌شنوم.

کد:
چشمانم چیزی نمی‌بینند؛ فقط صدای نم‌نم باران بر شیروانی سرخ قلبم را می‌شنوم. صدای خروشان رعد، قلبم را می‌لرزاند. صدای شکستگی پنجره‌های قلبم را می‌شنوم.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

آخرین ویرایش:

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
اشک‌هایم مانند مرواریدهای سفید و درخشان در تاریکی اتاق، بر روی گونه‌های بی‌رنگم می‌چکند. دل و احساسم به فریاد آمده‌اند.

کد:
اشک‌هایم مانند مرواریدهای سفید و درخشان در تاریکی اتاق، بر روی گونه‌های بی‌رنگم می‌چکند. دل و احساسم به فریاد آمده‌اند.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

آخرین ویرایش:

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
از فکر کردن به تو، افکارم به دستانم گره می‌خورند؛ از فکر کردن به تو، درد تمام وجودم را فرا می‌گیرد. این شکوفه در قلبم آرام‌آرام پژمرده می‌شود، شعله می‌کشد و خاکستر می‌شود.

کد:
از فکر کردن به تو، افکارم به دستانم گره می‌خورند؛ از فکر کردن به تو، درد تمام وجودم را فرا می‌گیرد. این شکوفه در قلبم آرام‌آرام پژمرده می‌شود، شعله می‌کشد و خاکستر می‌شود.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

آخرین ویرایش:

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
سایه‌ات مرا در آ*غ*و*ش می‌فشارد، وجودم را به گرمی در بر می‌گیرد؛ آه… جانم فدای چشمان آهویی تو، جانم فدای چهره‌ی رنگینت.

کد:
سایه‌ات مرا در آ*غ*و*ش می‌فشارد، وجودم را به گرمی در بر می‌گیرد؛ آه… جانم فدای چشمان آهویی تو، جانم فدای چهره‌ی رنگینت.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

آخرین ویرایش:

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
ای بی‌خبر، کجایی که دلم از عشق تو دیوانه گشته است؟ بر سر خود می‌زند و می‌گوید: «من عاشق شدم، عاشق زینت و گوهر زیبایی تو شدم.»

کد:
ای بی‌خبر، کجایی که دلم از عشق تو دیوانه گشته است؟ بر سر خود می‌زند و می‌گوید: «من عاشق شدم، عاشق زینت و گوهر زیبایی تو شدم.»
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

آخرین ویرایش:

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
ای بی‌خبر، عطرت گویی با کالسکه‌ای از سوی بهشت در نفسگاهم رژه می‌رود… می‌گوید: «من اینجا هستم اما بی‌روح و نفس؛ می‌گوید: من اینجا هستم اما با غم و درد.»

کد:
ای بی‌خبر، عطرت گویی با کالسکه‌ای از سوی بهشت در نفسگاهم رژه می‌رود… می‌گوید: «من اینجا هستم اما بی‌روح و نفس؛ می‌گوید: من اینجا هستم اما با غم و درد.»
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
دستانم محکم مشت می‌شوند، مژگانم محکم بر یکدیگر فرود می‌آیند. می‌گویم، می‌گویم به خاک و باران و آتش قسم که خاک عاشق باران است، باران عاشق آتش است و من عاشق تو!

کد:
دستانم محکم مشت می‌شوند، مژگانم محکم بر یکدیگر فرود می‌آیند. می‌گویم، می‌گویم به خاک و باران و آتش قسم که خاک عاشق باران است، باران عاشق آتش است و من عاشق تو!
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

MASIHA

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2024-05-04
کیف پول من
524
هر وقت به تو فکر نمی‌کنم، عشقت مانند گیاهی سبز، تازه جوانه می‌زند؛ رشد می‌کند و به درختی بزرگ و چندساله تبدیل می‌شود. این درخت بید مجنون است.

کد:
هر وقت به تو فکر نمی‌کنم، عشقت مانند گیاهی سبز، تازه جوانه می‌زند؛ رشد می‌کند و به درختی بزرگ و چندساله تبدیل می‌شود. این درخت بید مجنون است.
#ژالان
#محمد_یاسین_نصرتی
#انجمن_تک_رمان
#شاهیاس

بالا