کتاب در حال تایپ کتاب«موهبت کامل نبودن» | اثر برنه براون

ساعت تک رمان

کتاب های درخواستی در حال تایپ

ᏋᎷᏒᎥᏕ

تایپیست آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2022-10-19
لایک‌ها
137
امتیازها
53
کیف پول من
13,727
که اویست جاوید برتر خدای
خداوند نیکی ده و رهنمای

نام کتاب: موهبت کامل نبودن “نه به خود آرمانی؛ بله به خود واقعی”

نویسنده: برنه براون

ژانر:روانشناسی- توسعه فردی

مترجم: سمیه جوادیان

تایپیست: ᏋᎷᏒᎥᏕ

مقدمه: پذیرش داستان خود سخت است، اما هیچ گاه به سختی یک عمر فرار کردن از آن نیست. پذیرفتن ضعف ها مخاطره آمیز است، اما هیچ گاه خطرناک تر از نادیده گرفتن عشق،
حس تعلق و شادی نیست. این امر ما را بیش از پیش آسیب پذیر می کند. ما برای تایید و پذیرش دیگران تلاش می کنیم، می دانیم چه بپوشیم، چه بگوییم، چه نگوییم و چگونه مردم
را شاد کنیم. این کتاب دعوت به ملحق شدن به جنبش انقلابی زندگی جانانه است. حرکتی کوچک، آرام و مردمی که با این شعار آغاز می شود:«داستان من مهم است،زیرا من مهم هستم.»
به هر شکلی که هستیم و هر نوع زندگی که داریم می توانیم راحت به خیابان ها برویم.
آزادی به این حرکت جان می دهد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : ᏋᎷᏒᎥᏕ

.Sarina.

مدیر ارشد + مدیر تالار رمان
پرسنل مدیریت
مدیریت ارشد
ناظر انجمن
مشاور انجمن
ویراستار انجمن
گوینده انجمن
تیزریست انجمن
میکسر انجمن
کپیست انجمن
تایپیست انجمن
ادیتور انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-04-21
لایک‌ها
2,477
امتیازها
73
کیف پول من
131,966

ᏋᎷᏒᎥᏕ

تایپیست آزمایشی
مقام‌دار آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2022-10-19
لایک‌ها
137
امتیازها
53
کیف پول من
13,727
پیشگفتار

پذیرش داستان زندگی خود و دوست داشتن خود، شجاعانه ترین کاری است که می توانیم
در طول عمرمان انجام دهیم

هر زمان که الگوی تکرار شونده را ببینید، دیگر نمی توانید آن را نادیده بگیرید. به من اعتماد کنید. من امتحان کردم هر زمان که یک حقیقت تکرار می شود، دیگر نمی توان
آن را تصادفی قلمداد کرد. به عنوان مثال: به هر طریقی خودم را متقاعد می کنم که شش ساعت خواب برای من کافی است، اما کم تر از هشت ساعت خواب باعث می شود
بی حوصله و عصبی بشوم و به سراغ شیرینی و شکلات بروم. این یک الگو است. به علاوه من یک الگوی تعلل بسیار بد هم دارم.
من همیشه نوشتن را با کارهایی مثل مرتب کردن خانه و خرید لوازم برای دفترکارم به تعویق می اندازم. الگوها بسیار مهم هستند و نمی توان آنها را نادیده گرفت، زیرا ذهن
ما به گونه ای طراحی شده است که به دنبال الگو می گردد و به الگوها معنا می دهد. انسان، مخلوقی معناساز است. بخواهیم یا نخواهیم ذهن ما برای لین کار تنظیم شده است.
سال ها طول کشید تا توانستم ذهنم را تربیت کنم. حالا می توانم زندگی ام را خودم بسازم.
به عنوان پژوهشگر، رفتار افراد را زیر نظر می گیرم تا بتوانم الگوها، روابط و ارتباطات معنا دهنده به احساسات، رفتارها و افکار را شناسایی کنم. من عاشق کارم هستم.
کشف الگو، کاری شگفت انگیز است و در واقع تلاش هایم به طور ناخودآگاه بر زندگی شخصی ام و ضعف هایم تاثیر گذاشت. همه چیز در نوامبر 2006 تغییر کرد، زیرا تحقیقی
که در این کتاب آمده است مانند ضربه ای بر سرم فرود آمد. برای اولین بار در زندگی حرفه ای خود، دوست داشتم پژوهشم را نادیده بگیرم.
تا آن زمان فقط در مورد هیجان های منفی مثل احساس شرم، ترس و آسیب پذیری مطالعه و تحقیق کرده بودم. مقاله های علمی در مورد خجالت، تهیه برنامه تاب آوری
(انعطاف پذیری) در برابر شرم برای متخصصان بهداشت روان و درمان گران اعتیاد و کتابی درباره تاب آوری در برابر شرم با عنوان
فکر می کردم تنها من این گونه ام

نتیجه زحمات من تا سال 2006 است.
در روند جمع آوری هزاران داستان طلاق در بین مردان و زنان 18 تا 87 ساله سرتاسر کشور به الگوی جدیدی دست پیدا کردم که تمایل داشتم بیشتر در مورد آن بدانم.
بله! همه ما با چالش شرم و ترس از خوب به نظر نرسیدن، درگیر هستیم و بله! بسیاری از ما می ترسیم که خود واقعی مان را نشان دهیم، اما من به داستان های زیادی در
مورد مردان و زنانی برخوردم که زندگی شگفت آور و الهام بخشی داشته اند.
من داستان هایی در مورد قدرت پذیرش کامل نبودن و آسیب پذیری شنیدم. دریافتم که ارتباطی جدا نشدنی بین خشنودی و شکرگزاری وجود دارد و اموری بدیهی چون
استراحت و بازی مانند غذا و ورزش برای سلامتی ما حیاتی است. شرکت کنندگان در تحقیق به خودشان اعتماد داشتند و در مورد اصالت، عشق و احساس تعلق به گونه ای
صحبت می کردند که برای من تازگی داشت.

کد:
پیشگفتار

پذیرش داستان زندگی خود و دوست داشتن خود، شجاعانه ترین کاری است که می توانیم

در طول عمرمان انجام دهیم

هر زمان که الگوی تکرار شونده را ببینید، دیگر نمی توانید آن را نادیده بگیرید. به من اعتماد کنید. من امتحان کردم هر زمان که یک حقیقت تکرار می شود، دیگر نمی توان

آن را تصادفی قلمداد کرد. به عنوان مثال: به هر طریقی خودم را متقاعد می کنم که شش ساعت خواب برای من کافی است، اما کم تر از هشت ساعت خواب باعث می شود

بی حوصله و عصبی بشوم و به سراغ شیرینی و شکلات بروم. این یک الگو است. به علاوه من یک الگوی تعلل بسیار بد هم دارم.

من همیشه نوشتن را با کارهایی مثل مرتب کردن خانه و خرید لوازم برای دفترکارم به تعویق می اندازم. الگوها بسیار مهم هستند و نمی توان آنها را نادیده گرفت، زیرا ذهن

ما به گونه ای طراحی شده است که به دنبال الگو می گردد و به الگوها معنا می دهد. انسان، مخلوقی معناساز است. بخواهیم یا نخواهیم ذهن ما برای لین کار تنظیم شده است.

سال ها طول کشید تا توانستم ذهنم را تربیت کنم. حالا می توانم زندگی ام را خودم بسازم.

به عنوان پژوهشگر، رفتار افراد را زیر نظر می گیرم تا بتوانم الگوها، روابط و ارتباطات معنا دهنده به احساسات، رفتارها و افکار را شناسایی کنم. من عاشق کارم هستم.

کشف الگو، کاری شگفت انگیز است و در واقع تلاش هایم به طور ناخودآگاه بر زندگی شخصی ام و ضعف هایم تاثیر گذاشت. همه چیز در نوامبر 2006 تغییر کرد، زیرا تحقیقی

که در این کتاب آمده است مانند ضربه ای بر سرم فرود آمد. برای اولین بار در زندگی حرفه ای خود، دوست داشتم پژوهشم را نادیده بگیرم.

تا آن زمان فقط در مورد هیجان های منفی مثل احساس شرم، ترس و آسیب پذیری مطالعه و تحقیق کرده بودم. مقاله های علمی در مورد خجالت، تهیه برنامه تاب آوری

(انعطاف پذیری) در برابر شرم برای متخصصان بهداشت روان و درمان گران اعتیاد و کتابی درباره تاب آوری در برابر شرم با عنوان فکر می کردم تنها من این گونه ام

نتیجه زحمات من تا سال 2006 است.

در روند جمع آوری هزاران داستان طلاق در بین مردان و زنان 18 تا 87 ساله سرتاسر کشور به الگوی جدیدی دست پیدا کردم که تمایل داشتم بیشتر در مورد آن بدانم.

بله! همه ما با چالش شرم و ترس از خوب به نظر نرسیدن، درگیر هستیم و بله! بسیاری از ما می ترسیم که خود واقعی مان را نشان دهیم، اما من به داستان های زیادی در

مورد مردان و زنانی برخوردم که زندگی شگفت آور و الهام بخشی داشته اند.

من داستان هایی در مورد قدرت پذیرش کامل نبودن و آسیب پذیری شنیدم. دریافتم که ارتباطی جدا نشدنی بین خشنودی و شکرگزاری وجود دارد و اموری بدیهی چون

استراحت و بازی مانند غذا و ورزش برای سلامتی ما حیاتی است. شرکت کنندگان در تحقیق به خودشان اعتماد داشتند و در مورد اصالت، عشق و احساس تعلق به گونه ای

صحبت می کردند که برای من تازگی داشت.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
آخرین ویرایش:
امضا : ᏋᎷᏒᎥᏕ
بالا