سلام عزیزان و خوانندههای محترم تک رمانی! شب همگی بخیر باشه
اینجا هستیم با نهمین قسمت گپ تایم با مجریگریِ من
مهمان داریم چه مهمانی!!!
خوشگل خوشنویس قندعسل هنرمند
(مجبورم بگم اینارو! مدیره!!!! میزنه اخراجم میکنه )
بله! درست حدس زدید! کسی نیست جززززززززززززززززز زهرا جعفریان از خوبای محلمون
خب خیلی ممنون از حضورتون خانوم جعفریان عزیز
هیهی ذوق دارم ب*و*س به کلت عزیزم
۱. چندوقته که به انجمن اومدید؟
تقریبا یک سال و نیم میشه. فروردین 1402 اومدم.
۲. اولین حسی که نسبت به انجمن داشتید چه بد چه خوب چی بود؟ (تعریف کنید)
حقیقتا بگم حس سرگیجه بود چون خیلی نمی فهمیدم چی به چیه. گلبرگ خیلی کمکم کرد. شاید باورتون نشه ولی ساده ترین چیزهارو یادم داد.
۳. انجمن رو چه جور جایی میدونید؟
سعی می کنم فضای امنی باشه برای برقراری ارتباط نویسنده ها با همدیگه و همچنین مخاطب. در تلاشم اعضا اثرات همدیگرو با رعایت احترام نقد کنن. چون بهرحال تعریف و تمجید خالی فایده نداره. به عبارتی دیگه دوست دارم تو انجمن نقد موثر انجام شه، جوری که نویسنده دلسرد نشه و رشد هم بکنه.
۴. چقدر با اعضا صمیمی هستید؟ یا با چند نفرشون حداقل
تقریبا میشه گفت متوسط رو به بالا. من دیر به دیر آنلاین میشم، ولی خب در جریان یه سری چیزا قرار می گیرم. اگر چه کم صحبت می کنم، ولی همون کمش مفیده. شاید این سوالو بقیه جواب ب*دن بهتر باشه. من از نگاه خودم حداقل با سه نفر صمیمی هستم.
۵. چطوری مدیریت انجمن رو بهعهده گرفتید؟
خانوم تاجیکی تبلیغ فروش رو گذاشته بود. من هم دوست داشتم در این حوزه فعالیت داشته باشم و انجمن رو ازشون خریدم.
۶. کاری هم داشتید تو انجمن؟
زیادن. چندتا دلنوشته دارم که جدیدترینش "من کیستم؟" هست. رمان ده روز پس از حادثه هم در تک رمان گذاشتم. مجموعه شعر طعم بهشت هم هست.
۷. به فکرتون رسیده یهو بزنید زیر همه چیز و از انجمن و دنیای مجازی فاصله بگیرید؟
از دنیای مجازی نه. ولی اره خیلی این فکر به سرم می زنه. شاید تو همین ماه دو الی سه بار این فکرو کرده باشم. بعضی وقتا واقعا میترسم یهو انقدر از لحاظ روانی بهم فشار بیاد که این کارو بکنم. ولی بعد یاد زحمت های بچه ها بخصوص Lunika✧ میفتم و با خودم میگم انجمن فقط مال تو نیست. پس اجازه نداری جای بقیه تصمیم بگیری.
۸. مدیر بود کار سختیه؟
انجام کارای مدیریتی نه، ولی کار با نیروی انسانی آره خیلی سخته. من متاسفانه خیلی حساسم رو این که کسیو ناراحت نکنم. به همین دلیل خیلی به آدما فرصت میدم. زود رنک سلب نمی کنم. اینا ضرر میزنه به انجمن. دارم سعی می کنم خودمو درست کنم
۹. به جز تک رمان جاهای دیگهایی هم بودید؟
فکر می کنم شش یا هفت سال پیش تو yek roman چندتا دلنوشته منتشر کردم.
۱۰. با اولین نفری که اُخت شدید کی بود؟
گلبرگ
۱۱. فکر میکنید خاصترین فردی که میشناسید کیه؟
پشتکار و تلاش Lunika✧ رو تا حالا توی شخص دیگه ای ندیدم. گلبرگ خیلی زحمت می کشه بدون هیچ چشمداشت خاصی واقعا هیچ توقعی نداره... MINERVA رو به دوستای خارج از انجمن، خدای انجمن معرفی می کنم. چون می دونم که خیلیا از جمله خودم چقدر دوستش داریم. Fatemeh.fattahi .ATLAS همیشه یه جوری باهام رفتار میکنن که حس میکنم دوتا دوست خیلی خوب و حامی دارم خودت sillag جزو معدود افرادی هستی که هم با ادبی هم شوخ و شیطون halcyon همیشه تلاش می کنه و جلو میره، هیچ وقت خسته نمیشه. اینا کسایی بودن که الان به ذهنم اومدن، به نظر من هر فردی چندین ویژگی خاص داره
۱۲. خانوادهتون میدونن که توی چنین سایتی فعالیت دارید؟
می دونن و یه سری از بچه ها رو می شناسن.
۱۳. چقدر از طرف خانواده حمایت شدید؟
متوسط تقریبا. مامانم خیلی موافق نویسندگی نیست، چون میگه آینده ای نداره.
۱۴. از کی باله رو شروع کردید؟
هیهی هیهی وای مرسی که توجه کردی بهش. از اون سالی که کرونا اومد، دقیقا یادم نیست چه سالی بود. اوایل بدنم شدید درد می گرفت، بخاطر نرمش ها. از یه جا به بعد دیگه به درد عادت کرده بودم. ولی خب کم کم برام راحت تر شد. تقریبا میشه گفت بعد از 1 سال تمرین تونستم از خودم فیلم بگیرم.
۱۵. دیگه چه فعالیت های هنری میکنید؟
پیانو میزنم گاهی. نقاشی بلد نیستم متاسفانه ولی علاقه دارم.
۱۶. فکر میکنید کدوم یک از اعضای انجمن شمارو بهتر میشناسن؟
نمیدونم. فکر می کنم هیچ کس. دلیل اصلیش هم اینه که من زیاد وارد صحبتای خودمونی نشدم و همیشه وقتم صرف کارای انجمن یا مطالعه میشه. منظورم اینه تقصیر خودمه
۱۷. از چه شخصیتتون خوشتون میاد؟
نمیدونم. شاید این که هنرو دوست دارم.
۱۷. از چه شخصیتتون خوشتون میاد؟
نمیدونم. شاید این که هنرو دوست دارم.
۱۸. چیزی میخواید بگید و من نپرسیده باشم؟
نو خیلی سوالات خوب بود. ممنونم
۱۹. نظرتون درمورد این مصاحبه؟
عالی و دلچسب.
۲۰. و حرف آخر؟
برای کسایی که این مصاحبه رو می خونن آرزوی موفقیت می کنم. موفقیت صرفا رسیدن به یک جایگاه خاص نیست. موفقیت زمانی اتفاق می افته که حال آدم خوب باشه، راضی باشه و آروم بگیره
واقعا خیلی دوست دارم سوالات زیادی رو بپرسم و بیشتر باهاتون معاشرت داشته باشم:)
به قول این مجریها " وقتمون روبه اتمامه، زمان نداریم"
ولی مرسی که حضورتون همیشه باعث شادی و امیدبخش خیلیاز اعضای انجمنه^_^
آرزوی سلامتی و موفقیت خیلییییییییییییییی زیادی رو براتون دارم خانوم جعفریان! امیدوارم همیشه مثل یک الماس بدرخشید
قربونت برمم عزیزم خیلی خوشحالم که باهات مصاحبه کردم. مرسی از وقت ارزشمندی که به مصاحبه اختصاص دادی.
قربونتون بشم^_^
(مصاحبه ها پول ندارن؟)