بسم الله الرحمن الرحیم
نام کتاب: قورباغه را قورت بده
نام نویسنده: برایان ترسی
تایپیست: ساناز محمدی
ویراستار: Monella
مقدمه: از اينكه اين کتاب را در دست گرفتهايد متشكرم. اميدوارم ايدههایی که در اين کتاب مطرح ميشود، همانطور که توانسته است به من و هزاران نفر ديگر کمك کند، براي شما نيز مفيد باشد. در واقع اميدوارم که اين کتاب بتواند زندگي شما را براي هميشه دگرگون کند.
شما هيچوقت براي انجام تمام کارهايي که بايد انجام بدهيد فرصت کافي نداريد. شما به معناي واقعي کلمه
در انبوه کارها، مسئوليتهاي فردي، پروژهها، روزنامهها و مجلههاي زيادي که بايد بخوانيد و کتابهايي
که روي هم انبار شدهاند تا يك روز، به محض اينكه فرصتش را پيدا کرديد به سراغ آنها برويد، غرق شدهايد؛
اما واقعيت اين است که هيچوقت نميتوانيد عقب افتادگي خود را جبران کنيد و از کارهايتان جلو بيفتيد.
شما هرگز نميتوانيد آنقدر از کارها پيشي بگيريد که بتوانيد تمام آن کتابها و نشريهها را بخوانيد و نيز به
تفريحاتي که هميشه آرزويش را داشتهايد بپردازيد.
در ضمن اين فكر را که ميتوانيد با بالا بردن بهرهوري خود مشكلاتي را که در زمينهي مديريت زمان
داريد حل کنيد، از ذهنتان بيرون کنيد. هر قدر هم که بر تكنيكهاي بهرهوري فردي مسلط باشيد هميشه بيش
از آن که داريد بتوانيد در مدت زماني که در اختيار داريد، صرف نظر از اينكه چقدر وقت داريد، به
همه اين کارها برسيد.
شما فقط به يك طريق ميتوانيد وقت و زندگي خود را تحت کنترل درآوريد و آن هم تغيير دادن روش
فكرکردن و نحوه روبهرو شدن با سيل بيپايان کارهايي است که هر روز بر سرتان ميريزد.
ميزان تحت کنترل درآوردن کارها و فعاليتهايتان بستگي دارد به اينكه تا چه حد بتوانيد انجام بعضي از
کارها را متوقف کنيد و به جاي آن وقت بيشتري را صرف فعاليتهاي کمتري کنيد که واقعاً ميتوانند در
زندگي شما تحول ايجاد کنند.
من بيش از سي سال است که به مطالعهي مديريت زمان مشغول هستم و عميقاً کارهاي آساني را که در
اين زمينه تخصص دارند، مانند پيتر دروآِر، آلكس مك آِتري، آلن لِي آيِن، استفن آاوي و بسيار بسيار
افراد ديگر را مطالعه کردهام. صدها کتاب و هزاران مقاله در زمينهی اثربخشي و کارايي فردي خواندهام
و اين کتاب نتيجه آنهاست.
هروقت با ايدهي خوبي مواجه شدهام آن را در زندگي خصوصي و شغلي خودم امتحان کردهام و اگر
نتيجه بخش بوده است آن را در گفتهها و سمينارهايم مورد استفاده قرار داده و به ديگران آموزش دادهام.
گاليله ميگويد: «شما نميتوانيد به يكنفر چيزي را که خودش از قبل نميداند ياد بدهيد، فقط ميتوانيد او
را از آنچه ميداند باخبر کنيد.»
مطالبي که در اين کتاب مطرح ميشود بسته به ميزان دانش و تجربه شما برايتان آشنا به نظر خواهد رسيد.
اين کتاب مطالب مورد نظر را به سطح بالاتري از آگاهي شما منتقل خواهد کرد. با ياد گرفتن اين روشها و تكنيكها و به کارگيري مداوم آنها تا جايي که تبديل به عادت شوند ميتوانيد جريان زندگي خود را به نحوي بسيار مثبت تغيير دهيد.
نام کتاب: قورباغه را قورت بده
ویراستار: Monella
مقدمه: از اينكه اين کتاب را در دست گرفتهايد متشكرم. اميدوارم ايدههایی که در اين کتاب مطرح ميشود، همانطور که توانسته است به من و هزاران نفر ديگر کمك کند، براي شما نيز مفيد باشد. در واقع اميدوارم که اين کتاب بتواند زندگي شما را براي هميشه دگرگون کند.
شما هيچوقت براي انجام تمام کارهايي که بايد انجام بدهيد فرصت کافي نداريد. شما به معناي واقعي کلمه
در انبوه کارها، مسئوليتهاي فردي، پروژهها، روزنامهها و مجلههاي زيادي که بايد بخوانيد و کتابهايي
که روي هم انبار شدهاند تا يك روز، به محض اينكه فرصتش را پيدا کرديد به سراغ آنها برويد، غرق شدهايد؛
اما واقعيت اين است که هيچوقت نميتوانيد عقب افتادگي خود را جبران کنيد و از کارهايتان جلو بيفتيد.
شما هرگز نميتوانيد آنقدر از کارها پيشي بگيريد که بتوانيد تمام آن کتابها و نشريهها را بخوانيد و نيز به
تفريحاتي که هميشه آرزويش را داشتهايد بپردازيد.
در ضمن اين فكر را که ميتوانيد با بالا بردن بهرهوري خود مشكلاتي را که در زمينهي مديريت زمان
داريد حل کنيد، از ذهنتان بيرون کنيد. هر قدر هم که بر تكنيكهاي بهرهوري فردي مسلط باشيد هميشه بيش
از آن که داريد بتوانيد در مدت زماني که در اختيار داريد، صرف نظر از اينكه چقدر وقت داريد، به
همه اين کارها برسيد.
شما فقط به يك طريق ميتوانيد وقت و زندگي خود را تحت کنترل درآوريد و آن هم تغيير دادن روش
فكرکردن و نحوه روبهرو شدن با سيل بيپايان کارهايي است که هر روز بر سرتان ميريزد.
ميزان تحت کنترل درآوردن کارها و فعاليتهايتان بستگي دارد به اينكه تا چه حد بتوانيد انجام بعضي از
کارها را متوقف کنيد و به جاي آن وقت بيشتري را صرف فعاليتهاي کمتري کنيد که واقعاً ميتوانند در
زندگي شما تحول ايجاد کنند.
من بيش از سي سال است که به مطالعهي مديريت زمان مشغول هستم و عميقاً کارهاي آساني را که در
اين زمينه تخصص دارند، مانند پيتر دروآِر، آلكس مك آِتري، آلن لِي آيِن، استفن آاوي و بسيار بسيار
افراد ديگر را مطالعه کردهام. صدها کتاب و هزاران مقاله در زمينهی اثربخشي و کارايي فردي خواندهام
و اين کتاب نتيجه آنهاست.
هروقت با ايدهي خوبي مواجه شدهام آن را در زندگي خصوصي و شغلي خودم امتحان کردهام و اگر
نتيجه بخش بوده است آن را در گفتهها و سمينارهايم مورد استفاده قرار داده و به ديگران آموزش دادهام.
گاليله ميگويد: «شما نميتوانيد به يكنفر چيزي را که خودش از قبل نميداند ياد بدهيد، فقط ميتوانيد او
را از آنچه ميداند باخبر کنيد.»
مطالبي که در اين کتاب مطرح ميشود بسته به ميزان دانش و تجربه شما برايتان آشنا به نظر خواهد رسيد.
اين کتاب مطالب مورد نظر را به سطح بالاتري از آگاهي شما منتقل خواهد کرد. با ياد گرفتن اين روشها و تكنيكها و به کارگيري مداوم آنها تا جايي که تبديل به عادت شوند ميتوانيد جريان زندگي خود را به نحوي بسيار مثبت تغيير دهيد.
کد:
بسم الله الرحمن الرحیم
نام کتاب: قورباغهات را قورت بده
ویراستار: @monella
مقدمه: از اينكه اين کتاب را در دست گرفتهايد، متشكرم. اميدوارم ايدههایی که در اين کتاب مطرح ميشود، همانطور که توانسته است به من و هزاران نفر ديگر کمك کند، براي شما نيز، مفيد باشد. در واقع، اميدوارم که اين کتاب بتواند زندگي شما را براي هميشه دگرگون کند.
شما هيچوقت براي انجام تمام کارهايي که بايد انجام بدهيد، فرصت کافي نداريد. شما به معناي واقعي کلمه در انبوه کارها، مسئوليتهاي فردي، پروژهها، روزنامهها و مجلههاي زيادي که بايد بخوانيد و کتابهايي که روي هم انبار شدهاند تا يك روز، به محض اينكه فرصتاش را پيدا کرديد به سراغ آنها برويد، غرق شدهايد؛ اما واقعيت اين است که هيچوقت نميتوانيد عقب افتادگي خود را جبران کنيد و از کارهايتان جلو بيوفتید.
شما هرگز نميتوانيد آنقدر از کارها پيشي بگيريد که بتوانيد تمام آن کتابها و نشريهها را بخوانيد و نيز، به تفريحاتي که هميشه آرزوياش را داشتهايد، بپردازيد.
در ضمن، اين فكر را که ميتوانيد با بالا بردن بهرهوري خود، مشكلاتي را که در زمينهي مديريت زمان داريد حل کنيد، از ذهنتان بيرون کنيد. هر قدر هم که بر تكنيك بهرهوري فردي مسلط باشيد، هميشه بيش از آنچیزی که داريد، بتوانيد در مدت زماني که در اختيار داريد، نمیتوانید به همهی اين کارها برسيد. شما فقط به يك طريق ميتوانيد وقت و زندگي خود را تحت کنترل درآوريد و آن هم، تغيير دادن روش
فكرکردن و نحوهی روبهرو شدن با سيل بيپايان کارهايي است که هر روز بر سرتان ميريزد.
ميزان تحت کنترل درآوردن کارها و فعاليتهايتان بستگي دارد به اينكه تا چه حد بتوانيد انجام بعضي از کارها را متوقف کنيد و به جاي آن، وقت بيشتري را صرف فعاليتهاي کمتري کنيد که واقعاً ميتوانند در زندگي شما تحول ايجاد کنند.
من بيش از سيسال است که به مطالعهي مديريت زمان مشغول هستم و عميقاً کارهاي آساني را که در اين زمينه تخصص دارند، مانند پيتر دروآِر، آلكس مك آِتري، آلن لِي آيِن، استفن آاوي و بسيار بسيار افراد ديگر را مطالعه کردهام. صدها کتاب و هزاران مقاله در زمينهی اثربخشي و کارايي فردي خواندهام و اين کتاب نتيجهی آنها است.
هر وقت با ايدهي خوبي مواجه شدهام، آن را در زندگي خصوصي و شغلي خودم امتحان کردهام؛ اگر نتيجهبخش بوده است، آن را در گفتهها و سمينارهايم مورد استفاده قرار داده و به ديگران آموزش دادهام.
گاليله ميگويد: «شما نميتوانيد به يك نفر چيزي را که خودش از قبل نميداند، آن را آموزش بدهيد؛ فقط ميتوانيد او را از آنچه ميداند، باخبر کنيد.»
مطالبي که در اين کتاب مطرح ميشود، بسته به ميزان دانش و تجربهی شما برايتان آشنا به نظر خواهد رسيد.
اين کتاب مطالب مورد نظر را به سطح بالاتري از آگاهي شما منتقل خواهد کرد. با ياد گرفتن اين روشها و تكنيكها و به کارگيري مداوم آنها تا جايي که تبديل به عادت شوند، ميتوانيد جريان زندگي خود را به نحوي بسيار مثبت تغيير دهيد.