آشپزی طرز تهیه خورش به

  • نویسنده موضوع .ARNI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 22
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

.ARNI

مدیر تالار خانواده و زندگی + ناظر رمان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر رمان
نویسنده انجمن
نویسنده فعال
تایپیست
کاربر VIP انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
4,805
لایک‌ها
3,474
امتیازها
93
سن
19
محل سکونت
شیراز
کیف پول من
68,601
Points
6,433
مواد لازم:
گوشت بدون استخوان : ۷۵۰ گرم
به : ۱ کیلوگرم
پیاز سرخ شده : ۴ قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
شکر (در صورت تمایل) : ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو : نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب : دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

امضا : .ARNI

.ARNI

مدیر تالار خانواده و زندگی + ناظر رمان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر رمان
نویسنده انجمن
نویسنده فعال
تایپیست
کاربر VIP انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
4,805
لایک‌ها
3,474
امتیازها
93
سن
19
محل سکونت
شیراز
کیف پول من
68,601
Points
6,433
طرز تهیه:
جهت تهیه خورش به ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.
پو*ست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : .ARNI

.ARNI

مدیر تالار خانواده و زندگی + ناظر رمان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر رمان
نویسنده انجمن
نویسنده فعال
تایپیست
کاربر VIP انجمن
منتقد آزمایشی
ویراستار آزمایشی
گوینده آزمایشی
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
4,805
لایک‌ها
3,474
امتیازها
93
سن
19
محل سکونت
شیراز
کیف پول من
68,601
Points
6,433
شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : .ARNI
بالا