خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

خانه داری چه کنیم خانه‌مان همیشه مرتب و تمیز باشد؟

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 185
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
از جلوی چشم گذاشتن سوغاتی و یادگاری های مختلف دوری کنید. با اینکه همیشه دوست داریم تا وسایل خاطره برانگیز و سوغاتی ها را مانند یک غنیمت نگهداری کرده و گاه به دید دیگران برسانیم، اما بای توجه داشت که این وسایل در اندازه های مختلف که هیچ تناسبی با هم ندارند نه تنها موجب زیبایی نشده بلکه فضای خانه را شلوغ تر نشان خواهد داد.فقط کافیست که به تعدادی از آنها که بسیار خاص هستند بسنده کرده و باقی را در جای دیگر نگه داری کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
اسباب و لوازم منزل را درجه‏ بندی کنید و هر وسیله ای را جای مخصوص خود قرار دهید . ظرف هایی را که همیشه به آن احتیاج دارید را در دسترس قرار دهید و دیگر وسایلتان را که به آنها نیازکمتری دارید مانند اسباب‏ شیرینی خوری ، آجیل خوری ، ظرف های‏ شربت‏ خوری را در جای مخصوص بگذارید . اینگونه راحت تر می توانید وسایلتان را بیابید و خانه تان نظم و ترتیب زیادی خواهد داشت.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
دربیشتر خانه ها، عکس های یادگاری و کاتالوگ های تبلیغاتی در روی یخچال استفاده میشود.اگر منزل شما اینطور نیست کافی است که یکبار امتحان کنید.خانه های خلوت که در آنها خبری از تصاویر مختلف بر روی در و دیوار و یا روی یخچال نیست آرامش بیشتری می توان یافت.اگر از آن دسته افرادی هستید که نمی توانید از عکس های خود دور شوید بهتر است تا قسمتی از دیوار آشپزخانه را به چسباندن عکس های دلخواه خود اختصاص دهید.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
هر کاری را به موقع انجام دهید . انجام به موقع کارهایتان و موکول نکردن کاری به زمان های بعد ، سبب می شود هیچ وقت کارها روی هم انباشته نشود.با منظم بودن شما باعث می شوید کودکانتان هم این رفتار را از شما بیاموزند و کودکان مرتبی شوند

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
جاکفشی مناسب در منزل از وسایلی است که می تواند مشکل به هم ریختگی های مربوطه را تا حدود بسیاری حل کند.انتخاب یک جاکفشی بزرگ در زمان داشتن مهمانان زیاد بسیار کارآمدتر است. هر چه قدر هم برای مهمانان عزیز خود سنگ تمام گذاشته و خانه خود را برق بیاندازید ، وجود کفش های زیاد و به هم ریخته در جلوی درب خانه تصویر جالبی به وجود نمی آورد و موجب قضاوت نادرست نسبت به شما می شود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
اشیاء ارزش دار را در جای محفوظی بگذارید و در دسترس کودک قرار ندهید . پول و اوراق بهادار مانند چک و سفته و اسناد و مدارک را درجای مخصوصی بگذارید که در دسترس بچه‏ های کوچک نباشدتا در اثر غفلت از بین بروند و ضررهایی به شما وارد گردد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
داشتن میز اتو . هر چقدر هم اتاق را تمیز کرده و مرتب نگاه دارید تا زمانیکه میز اتو کنار دیوار بوده و لباس ها روی آن قرار بگیرد مانند این است که هیچ کاری انجام نداده اید! قبل از اینکه به فکر خرید میز اتو باشید باید فضای مناسبی را برای جای دادن آن اختصاص دهید.گوشه اتاق جای خوبی برای گذاشتن میز اتو نیست. امروزه میزهای اتو با طرح های مختلفی وجو دارد که فضای کمی را می تواند اشغال کند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
طراحان داخلی از پیدا بودن مواد شوینده در فضای آشپزخانه به عنوان یک خطای بزرگ قلمداد می کنند. آنها طراحی سینک ها را طوری انتخاب می کنند که فضای کافی برای قرار دادن مواد شوینده داشته باشند. در آشپزخانه هایی که مواد شوینده در معرض دید باشد نمی توان هیچ نظم و ترتیبی را مشاهده کرد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
وسایل بچه ها در منزل همییشه باعث بی نظمی می شود.نباید به کودکانی که در مرتب کردن اسباب بازی های خود کوچک بوده و توانایی مرتب کردن آنها را ندارند خرده گرفت.در این مواقع بهتر است از سبدهی مخصوص جمع کردن اسباب بازی استفاده شود تا بتوان از شلوغی اتاق کودکان جلوگیری کرد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
داروها و مواد خطرناک و سمی مانند نفت و بنزین را در جایی ‏قرار دهید تا جلوی چشم و در دسترس کودکان نباشد زیرا احتیاط کردن شرط عقل است .

11. در اتاقی که پر از وسایل آنتیک و لوکس است انتخاب روتختی و باقی وسایل خواب باید کمی ساده تر باشد. شلوغ بودن و زرق و برق زیاد باعث کلافگی می شود . نداشتن سرویس خواب ساده و راحت در مقابل هزینه هایی زیادی که برای اتاق خواب متحمل می شوید هیچ آرامشی برای شما نخواهد داشت .

بالا