خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه‌ سس کچاب

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها 58
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
طرز تهیه‌ی سس کچاب:
مواد لازم سس کچاپ
گوجه فرنگی۱ کیلوگرم
پیاز۱ عدد بزرگ
پودر سیر¼ قاشق چایخوری
سرکه سفید¼ لیوان
شکر قهوه ای۳ قاشق غذاخوری
ادویه کاری¼ قاشق چایخوری
آب سرد¼ لیوان
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله اول:
برای تهیه سس گوجه فرنگی کچاپ ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون تفت می دهیم تا پیاز شفاف و نرم شود. توجه داشته باشید نیاز نیست که پیاز طلایی و کاراملی شود، فقط باید در حدی پیاز را تفت دهیم که کاملا نرم و شفاف شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله دوم:
در مرحله بعدی پو*ست گوجه فرنگی ها را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. نکته مهم در مورد گوجه فرنگی برای سس کچاپ این است که حتما از گوجه فرنگی های با کیفیت رسیده و کاملا قرمز استفاده شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله سوم:
پس از کمی تفت دادن درب تابه را می گذاریم تا گوجه فرنگی آب بیندازد و کاملا بپزد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. پس از اینکه مخلوط گوجه فرنگی و پیاز کمی سرد شد آنرا داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله چهارم:
چند پالس می زنیم تا مواد به صورت پوره یکدست شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را صاف می کنیم و شکر را به همراه پودر سیر، نمک، ادویه کاری و سرکه به پوره گوجه فرنگی صاف شده اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله پنجم:
در مرحله بعدی نشاسته ذرت را در آب سرد حل می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. حالا سس را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا سس کچاپ به غلظت مورد نظرمان برسد، سپس اجازه می دهیم سس در دمای محیط خنک شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله ششم:
در پایان سس کچاپ را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. توصیه می شود این سس را به صورت کم درست کنید، البته اگر تمایل دارید مقدار بیشتری سس درست کنید حتما آنرا در فریزر نگهداری کنید تا خ*را*ب نشود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا