خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه پیراشکی ژامبون

  • نویسنده موضوع ANLI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 59
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,224
کیف پول من
163,762
Points
7,128
طرز تهیه پیراشکی ژامبون:
مواد لازم برای ۴ نفر
ژامبون۳۰۰ گرم
گشنیزبه مقدار کافی
پنیر موزارلا۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ۱ عدد
خامه صبحانه۱ پیمانه
آرد سفید۲ پیمانه
نمک۱ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,224
کیف پول من
163,762
Points
7,128
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی ژامبون مجلسی ابتدای کار خامه صبحانه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا خامه روان شود. در ادامه آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به خامه اضافه می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,224
کیف پول من
163,762
Points
7,128
مرحله دوم
حالا نمک را به همراه کره به خامه اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف درون کاسه جمع شود. در ادامه خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس به کمک وردنه به صورت نازک پهن می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,224
کیف پول من
163,762
Points
7,128
مرحله سوم
در این مرحله خمیر را با کمک کاتر گرد قالب می زنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا و گشنیز خشک درون خمیر های قالب زده می ریزیم. در ادامه ژامبون را به صورت نواری نازک خرد می کنیم، سپس مقداری ژامبون وسط خمیر می ریزیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,224
کیف پول من
163,762
Points
7,128
مرحله چهارم
حالا یک سمت خمیر را به صورت نیم دایره روی سمت دیگر قرار می دهیم و لبه های آنرا به صورت دلخواه فیکس می کنیم. در ادامه زرده تخم مرغ را از سفیده تخم مرغ جدا می کنیم و درون یک یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با چنگال هم می‌زنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,224
کیف پول من
163,762
Points
7,128
مرحله پنجم
در این مرحله برس را به زرده تخم مرغ آغشته می کنیم، سپس روی پیراشکی ها می مالیم و به دلخواه مقداری سیاه دانه یا تخم خرفه روی پیراشکی ها می پاشیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,224
کیف پول من
163,762
Points
7,128
مرحله ششم
حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس پیراشکی ها را درون سینی فر قرار می دهیم و سینی را طبقه وسط فر می گذاریم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۵ دقیقه بپزند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,224
کیف پول من
163,762
Points
7,128
مرحله هفتم
در نهایت پس از گذشت این مدت، زمانی که پیراشکی ها کاملا پخته شدند و روی آن ها طلایی شد سینی را از فر خارج می کنیم. در ادامه پیراشکی ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا