خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه ترشی لیته خانگی

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 50
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مواد لازم ترشی لیته:
بادمجان۲ کیلوگرم.
هویج۷ عدد.
فلفل دلمه‌ای۱ عدد.
سرکه۱٫۵ لیتر.
نمک۱ قاشق غذاخوری.
گلپر۱ قاشق مرباخوری.
ادویه ترشی۱ قاشق مرباخوری.
پودر تخم گشنیز۱ قاشق مرباخوری.
زردچوبه۱ قاشق سوپ‌خوری.
سیر۲ بوته.
فلفل تند۴ عدد.
ترخون خشک۱ قاشق مرباخوری.
مرزه خشک۱ قاشق مرباخوری.
نعناع خشک½ قاشق مرباخوری
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله‌ی اول:
برای تهیه ترشی لیته مخلوط و خوشمزه ابتدا کلاهک بادمجان ها را جدا کرده، سپس آنها را پو*ست می گیریم. در ادامه هویج را پو*ست می گیریم و به خوبی می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله‌ی دوم:
در این مرحله بادمجان را هم به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه هویج داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه فلفل سبز و فلفل دلمه ای را تمیز کرده، سپس به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله‌ی سوم:
حالا بوته های سیر را باز می کنیم، و حبه های سیر را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به قابلمه حاوی مواد اضافه می کنیم. در صورت تمایل برای اینکه مواد کاملا یکدست شوند، می توانیم آنها را با هم چرخ کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله‌ی چهارم:
در این مرحله قابلمه حاوی مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم مواد آب بیندازند. در ادامه نمک، گلپر، ادویه ترشی، پودر تخم گشنیز، زردچوبه، ترخون خشک، مرزه خشک، نعناع خشک را اضافه می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله‌ی پنجم:
پس از اینکه مواد را به خوبی زیرو رو کردیم، سرکه را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب درون قابلمه کشیده شود. توجه داشته باشید که در حین پخت، مواد را باید هر چند لحظه یک بار زیر و رو کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله‌ی ششم:
در این مرحله پس از اینکه آب درون قابلمه کشیده شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم با دمای محیط هماهنگ شود، سپس ترشی را درون ظرف های شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,207
کیف پول من
142,655
Points
7,105
مرحله‌ی هفتم:
در صورت تمایل اگر دوست داشته باشیم ترشی تند و تیز تر باشد، می توانیم مقداری سرکه درون شیشه ها بریزیم. توجه داشته باشید که چون مواد ترشی پخته اند، می توانیم آنرا پس از یک روز مصرف کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا