۵. رولهای خمیر را کنار هم قرار دهید و مانند تصویر آنها را در هم ببافید.
۶. یک کاغذ روغنی چرب شده کف سینی فر قرار دهید. روی کاغذ روغنی را آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید. روی خمیر را با استفاده از سلفون یا کیسهی نایلونی بپوشانید و اجازه دهید برای مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت استراحت کند.
۷. یک عدد تخم مررغ را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و به آرامی با قلمو روی نان بمالید و در نهایت کمی کنجد روی آن بپاشید. نان را داخل فری که از قبل گرم کردهاید، به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. زمان پخت نان میتواند با توجه به حرارت فر شما کمی بیشتر یا کمتر باشد.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان