خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

متفرقه بهترین برند شامپو برای خانم‌ها و آقایان مو فر

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 69
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,692
تک نکته ی بسیار مهم در خرید شامپو مناسب موهای فر
افرادی که موهای فر و مجعدی دارند، حتما به دنبال راهکارهایی هستند که بتوانند حالت موهای خود را حفظ کنند و از طرفی هم موهای زبری نداشته باشند. برای این که به چنین چیزی دست پیدا کنید، باید بدانید که از محصولات درست و مناسب استفاده کنید که مهم ترین محصول، شامپو است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,692
شامپو فاقد پارابن و سولفات، بهترین شامپو برای مو فرفری ها
اگر موی فر دارید، شامپویی که استفاده می کنید باید فاقد پارابن و سولفات باشد، زیرا پارابن و سولفات باعث خشک شدن مو می شود و موهای شما را وزتر از حالت طبیعی می کند اما می توانید از شامپو های مرطوب‌کننده فاقد پارابن و سولفات کمک بگیرید که ترکیبی از روغن آرگان، روغن نارگیل و ویتامین ای داخل آنها وجود داشته باشد و موهای تان را آب رسانی کند و بتوانید موهای نرمی داشته باشید که هرگز هیچ اثری از وز بودن داخل آن ها دیده نشود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,692
مهم تر از همه این که شامپو فاقد پارابن و سولفات؛ ضد وز عمل می‌ کند و یک نوع پروتئین تراپی هم برای موهای تان انجام می دهد؛ البته بهتر و مؤثر تر است که مواد طبیعی در آن به کار رفته باشد.

بالا