خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

  • نویسنده موضوع Roxana
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 173
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

مرحله 8: اضافه کردن پنیر پیتزا​

پس از تفت دادن سیب زمینی‌ها، دو تا سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا را روی آن‌ها بپاشید. اجازه دهید پنیر کمی آب شود و سپس مخلوط مرغ، قارچ و فلفل دلمه‌ای را روی سیب زمینی‌ها بریزید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
نوشته‌ها
650
کیف پول من
6,272
Points
759

مرحله 9: سرو کردن غذا​

پس از اضافه کردن مخلوط مرغ و سبزیجات، مقداری دیگر پنیر پیتزا و کمی آویشن روی مواد بپاشید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا پنیر به خوبی آب شود و غذا آماده سرو شود. حالا خوراک مرغ و سیب زمینی شما آماده است. نوش جان!
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا