خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آشپزی طرز تهیه شیرینی توپی

• نویسنده موضوع Roxana
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 14
  • بازدیدها 134
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Roxana

مدیر بازنشسته تالار خانواده و زندگی
مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

مرحله هشتم​

سپس در سینی یا قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار دهید، توپک‌های هم اندازه را با فاصله در سینی فر بچینید، بعد از آن سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، سپس دمای فر گازی را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

مرحله نهم​

بعد اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت تقریباً ۲۰ دقیقه در فر بپزند و آماده شوند چون دمای فرهای مختلف با هم فرق دارد، همچنین داخل شیرینی نشاسته وجود دارد که بعد از پخت سفت می‌شود پس به میزان پخت آنها دقت کنید تا شیرینی‌ها خیلی سفت نشوند.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

مرحله دهم​

بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی‌ها خنک شوند سپس به آرامی آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید، در ظرف دیگری قرار دهید با سلیقه خودتان می‌توانید روی شیرینی‌های توپی را با شکلات ذوب شده تزئین کنید.

Roxana

مقام‌دار بازنشسته
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2021-02-08
کیف پول من
6,285

مرحله یازدهم​

برای تزئین شیرینی‌ها می‌توانید از پودر پسته یا مغز گردوی خرد شده هم استفاده کنید سپس تعدادی شیرینی توپی را داخل یک ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید

بالا