با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند.
❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
شیرینی توپی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی که خیلی راحت درست میشود برای پذیرایی بسیار مناسب است شیرینی توپی را میتوانید به روشهای مختلف و با طعمهای متنوع آماده و تهیه کنید
ابتدا یک تخم مرغ را داخل ظرف بریزید، با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود، بافت آن باید یکدست و کمی حجیم شود سپس مقداری روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند.
سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند بعد از آن نشاسته ذرت را روی مخلوط مواد بریزید، با همزن دستی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و لطیفی تشکیل شود.
بعد مقداری شکر را هم به مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا شکر در مواد حل شود سپس کمی نمک روی مواد بریزید، با هم ترکیب کنید، در ادامه مقداری بکینگ پودر به مخلوط مواد اضافه کنید، با قاشق هم بزنید تا خوب با هم ترکیب و یکدست شوند.
سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری پودر بادام را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آن را به شکل کنترل شده در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید.
ترکیب آرد و مواد را با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید تا مخلوط تشکیل شده بافتی خمیر شکل، یکدست، نرم و لطیف را تشکیل دهد، بعد خمیر را کمی ورز دهید تا زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبد و بافت آن یکدست و نرم شود.
سپس مقداری از خمیر را بردارید، با دست آن را فرم دهید، به شکل گردو درآورید همه خمیر را به همین شکل آماده کنید، بعد یک زرده تخم مرغ را داخل یک ظرف کوچک بریزید، با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بافت آن یکدست شود.
بعد به وسیله یک فرچه روی توپکها را با زرده تخم مرغ رومال کنید به طوری که کاملاً همه قسمتهای آن با زرده تخم مرغ آغشته شود، سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان توپکها را داخل سیاه دانه، کنجد و … بغلتانید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند.