" بسم تعالی"
نقد مربوطه صرفا جهت بهبود کیفیت قلم نویسنده با توجه به اصول مورد قبول تیم نقد انجمن تک رمان انجام شده است.
عنوان: دستانت را به من امانت بده
نویسنده: اهورا. تابش
ژانر: عاشقانه، تراژدی
عنوان دلنوشته:
از آنجایی که نام اثر در جذب مخاطب بسیار موثر است لذا نویسنده بایستی در انتخاب آن دقت داشته باشد.
دلنوشته « دستانت را به من امانت بده » از حداکثر حد استاندارد عنوان استفاده کرده است و عنوان طولانی میباشد. « متشکل از سه کلمهی واحد، دو حرف ربطی و یک فعل » لذا لازم به ذکر است که برای آثار ادبی، بهرهگیری از عناوین کوتاهتر تاثیر زیادی در ماندگاری عنوان در ذهن مخاطب دارد.

هرچند که کلمات به کار برده شده در عنوان به طور مجزا کلیشهای بوده و در بسیاری از آثار تکرار شدهاند « دستانت، امانت، من » اما در ترکیب کلی، تا حد قابل قبولی گیرا و جذاب است.
مقدمه دلنوشته:
یکی از مهمترین ارکان ارتباط اولیه بین نویسنده و خواننده ی اثر، مقدمه میباشد لذا متنی که به عنوان مقدمه نوشته میشود بایستی قابل فهم، منسجم و هماهنگ با ژانر دلنوشته باشد؛ همچنین یک مقدمهی ایدهآل در واقع باید یک نتیجهگیری کلی از هرآنچه در دلنوشته قرار داده شده، باشد.
مقدمهی نگاشته شده در عین سادگی و کوتاهی نثر منسجم میباشد، احساسات مورد نظر نویسنده را به خوبی منتقل میکند و با ژانر انتخابی اثر « عاشقانه، تراژدی » هماهنگ است.
ساختمان دلنوشته:
یک بدنهی ایدهآل برای دلنوشته باید متشکل از توصیفات و انتقال قوی آنها به خوانندهی اثر، با استفاده از آرایههای ادبی و دیگر ارکان ادبیات باشد.
جملات دلنوشته ساده بوده و از حداقل جا به جایی افعال در آنها بهره گرفته شده است.

نویسنده برای زیبایی بیشتر متن خود میتواند از شیوهی بلاغی و ترکیب ارکان اصلی جمله استفاده کند. به طور مثال، جا به جایی فعل، فاعل و مفعول
انتقال احساسات و توصیف:
به کارگیری کلمات ساده و ساخت ترکیبهای معنایی گیرا با استفاده از آنها یکی از نقاط قوت دلنوشته " دستانت را به من امانت بده " است.

فیالواقع جملات به طوری کنار هم قرارگرفتهاند که حس و عواطف نویسنده برای خواننده کاملا مشهود است و دلنوشته مانند یک نامهی عاشقانهی دلانگیز به چشم میآید.
سادگی و در عین حال پربار بودن جملات به جذابیت و زیبایی دلنوشته منجر شده و درک آن برای مخاطب بسیار راحت و البته دلنشین است.

بدنهی دلنوشته با ژانرهای انتخابی « عاشقانه، تراژدی » از لحاظ قرابت معنایی و مفهوم، هماهنگ است
آرایههای ادبی:
برای ارتقای سطح دلنوشته نویسنده باید از آرایههای ادبی استفاده کند. تشبیه، تضمین، تشخیص، کنایه، واج آرایی و سجع در نثر دلنوشته قابل مشاهده است. هرچند تعداد آرایههای استفاده شده میتواند بیشتر از این باشد اما نویسنده در انتقال احساسات و توصیف آنها تا حد مطلوبی موفق عمل کرده است.
دستانت خیلی به من میچسبد!
در آنها غرق میشوم به آنها پناه میآورم ( استعاره )
درختان با جنگل صحبت میکنند. ابرها با آسمان، ماه با کهکشان و من با تو! ( تشخیص )
نگارش:
نکات ویراستاری شامل نیمفاصله، علائم نگارشی و املای درست کلمات تا حد قابل قبولی در نثر دلنوشته رعایت شده و اشکال چندانی دیده نمیشود.
سخن منتقد:
از خواندن اثر شما، بینهایت ل*ذت بردم. دلنوشتهی مذکور در انتقال احساسات متناسب با ژانر عاشقانه بسیار قوی عمل کرده است.
طولانی بودن عنوان، یک ضعف غیرقابل حل نیست و شما میتوانید نسبت به تعویض یا کاهش تعداد کلمات عنوان اقدام فرمایید.
مثال: « دست در دستم بگذار »
یا « دستانت را به من بده »
یا « دستم را بگیر »
و...
قلمتان مانا
نقد شده توسط MINERVA کاربر انجمن تک رمان