خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه خورش به

• نویسنده موضوع ANLI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 50
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
163,792
مواد لازم:براي 6 نفر
گوشت 400 گرم
آلوي خورشتي(در صورت تمايل) 150 گرم
به 300 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوري
لپه 100 گرم
پيازمتوسط 2 عدد
شكر 2 قاشق سوپ‌خوري
رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل و دارچين به ميزان دلخواه

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
163,792
طرز تهيه:
ابتدا پيازها را خلالي كرده و سرخ مي‌كنيم. سپس گوشت را به همراه پياز سرخ‌شده كمي تفت مي‌دهيم. لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگي داخل مواد ريخته و آب را هم به آن اضافه مي‌كنيم. در صورت تمايل مي‌توانيد در اين مرحله آلوي خورشي را هم پس از شستن به مواد اضافه كنيد. اكنون به‌ را مانند پرهاي پرتقال برش داده و از وسط نصف مي‌كنيم.

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
163,792
به زود پخته مي‌شود و ممكن است له شود، به همين دليل نيم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه مي‌كنيم. نمك، فلفل و دارچين را هم اضافه كرده و در صورتي كه مي‌خواهيد خورش طعمي ملس داشته باشد، آبليمو و شكر را هم به آن بيفزاييد. پس از چند جوش خورش حاضر است. اين خورشت لذيذ را مي‌توانيد همراه پلو ميل بفرمائيد.

بالا