با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند.
❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
آبگوشت اسفناج و نخود یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت اسفناج در ادامه با سایت تک رمان همراه باشید.
طرز تهیه آبگوشت اسفناج:
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه ابتدا نخود را از شب قبل درون یک کاسه می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی نخودها را بپوشاند. در صورت امکان دو سه بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخودها گرفته شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه نخود را به همراه ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد.
مرحله پنجم
در همین حین اسفناج را تمیز می کنیم و به صورت درشت خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه اسفناج ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند
مرحله ششم
پس از اینکه گوشت و نخود پختند، اسفناج را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گرد لیمو را به همراه آبغوره، دارچین و نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت ملایم جا بیفتد.
مرحله هفتم
در این مرحله اگر گوشت دارای چربی بود، چربی را بیرون می آوریم و با گوشتکوب له می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در نهایت آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک و سبزی خوردن سرو می کنیم