خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند. ❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.

آشپزی طرز تهیه آبگوشت اسفناج با نخود

  • نویسنده موضوع ANLI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 83
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
مواد لازم برای ۴ نفر
نخود۱ لیوان سرخالی
اسفناج۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
گرد لیمو۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آبغوره۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغنبه مقدار کافی
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
آبگوشت اسفناج و نخود یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبگوشت اسفناج در ادامه با سایت تک رمان همراه باشید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
طرز تهیه آبگوشت اسفناج:
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت اسفناج خوشمزه ابتدا نخود را از شب قبل درون یک کاسه می ریزیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی نخودها را بپوشاند. در صورت امکان دو سه بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ نخودها گرفته شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
مرحله دوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
مرحله سوم
پس از اینکه پیاز سبک شد، گوشت گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به قابلمه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و کمی سرخ شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
مرحله چهارم
حالا مواد را یک دقیقه دیگر تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه نخود را به همراه ۶ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت به طور کامل بپزد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
مرحله پنجم
در همین حین اسفناج را تمیز می کنیم و به صورت درشت خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه اسفناج ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
مرحله ششم
پس از اینکه گوشت و نخود پختند، اسفناج را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گرد لیمو را به همراه آبغوره، دارچین و نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت ملایم جا بیفتد.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ANLI

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,221
کیف پول من
163,792
Points
7,128
مرحله هفتم
در این مرحله اگر گوشت دارای چربی بود، چربی را بیرون می آوریم و با گوشتکوب له می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم. در نهایت آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک و سبزی خوردن سرو می کنیم
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
بالا