با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند.
❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
خورش غوره مسما یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانیم آنرا با گوشت قرمز یا مرغ درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش غوره مسما در ادامه با سایت تک رمان همراه باشید.
مرحله اول
برای تهیه خورش غوره مسمای مجلسی در ابتدای کار مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی تکه های مرغ می پاشیم و با دست ماساژ می دهیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
پس از اینکه روغن به خوبی د*اغ شد، تکه های مرغ را به تابه اضافه می کنیم و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز ها را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس پیاز را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا شفاف شود. در ادامه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می دهیم
مرحله چهارم
حالا غوره ها را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه تکه های مرغ را به قابلمه اضافه کرده و مقداری از مواد درون قابلمه را روی مرغ ها می ریزیم.
مرحله پنجم
حالا به اندازه ای آب جوش اضافه می کنیم که روی سطح مرغ ها را بگیرد، سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم بپزد. در همین حین بادمجان ها را پو*ست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن د*اغ شد، بادمجان ها را اضافه کرده و به طور کامل سرخ می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی ها را هم در همان تابه سرخ کرده و کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
پس از اینکه آب درون قابلمه تقریبا تمام شد و خورش به روغن افتاد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه خورش را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و با بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده تزیی می کنیم، سپس به همراه برنج سرو می کنیم