هیچ چیز را نباید جایگزین شیرینی طبیعی کنید. شیرین کننده های مصنوعی همگی مضر هستند و مصرف زیاد آن ها خطرات جبران ناپذیری را ایجاد می کند و می تواند باعث مرگ زود هنگام شود و هیچ فایده ای هم برای سلامت ندارد؛ حتی اگر آن را کم مصرف کنید.
غذاهای فراوری شده و اماده مثل پیتزا، ساندویچ و فستفود های دیگر در صورت مصرف زیاد برای سلامت افراد مضر است. بستنی، شکلات، کیک و بسیاری از خوراکی های دیگر هم فراوری شده هستند و عمر را کوتاه می کنند.
طبق مطالعات انجام شده در سال 2020، چربی موجود در روغن زیتون می تواند باعث افزایش طول عمر باشد و از بیماری های مربوط به کهولت سن جلوگیری کند و در نتیجه مصرف نکردن روغن زیتون شما را از فواید آن برای جلوگیری از بیماری ها محروم می کند و می تواند عامل کوتاهی عمر باشد.
همه می دانید که ا*ل*ک*ل برای ب*دن اثرات جبران ناپذیری دارد و می تواند عاملی برای بیماری های خطرناک مثل سرطان (پروستات، س*ی*نه و گوارشی) باشد که همه این ها منجر به کاهش طول عمر نیز می شوند.
اگر برنامه غذایی تان به گونه ای است که در آن مصرف سبزیجات و میوه ها کم است، پس نمی توانید انتظار سلامت کامل را داشته باشید. مواد طبیعی و ارگانیک حاوی آنتی اکسیدان ها هستند و مواد مغذی را به ب*دن می رسانند و از بیماری قلبی و سرطان های خاص جلوگیری می کنند. پس کمبود مصرف مواد غذایی طبیعی عاملی برای کوتاه شدن عمر است.
غلات کامل را حتما باید در رژیم غذایی خود جای دهید زیرا کمبود فیبر در مواد غذایی باعث می شود که شما به دیابت نوع 1 و نوع 2 دچار شوید و همه این ها باعث می شود که در خطر مرگ و میر زود هنگام قرار بگیرید. پس هر طور که شده فیبر را در رژیم غذایی خود جای دهید.
مطالعات در این مورد نشان می دهد که مصرف آجیل به عنوان میان وعده می تواند فرد را از خطر ابتلا به سرطان، بیماری قلبی عروقی و بیماری تنفسی دور کند و در نتیجه نخوردن آن باعث کاهش طول عمر می شود.
مصرف نمک زیاد باعث کاهش طول عمر افراد می شود. رژیم غذایی که در آن سدیم خیلی زیادی به کار رفته باشد، باعث فشار خون بالا و بیماری قلبی می شود و کاملا واضح است که فرد را در معرض مرگ قرار می دهد و طول عمر را می کاهد.
مقاله ای در این باره اطلاعاتی را به چاپ رسانده است و بررسی کرده که غذاهای اسیدی معمولا مشکلات متابولیک را در افراد ایجاد می کنند و باعث دیابت، فشار خون بالا یا بیماری های مزمن کلیوی می شوند و در نتیجه احتمال کاسته شدن طول عمر در افراد را ایجاد می کند.
محققان چینی فواید برگ چای سبز را به اثبات رسانده اند و اظهار داشته اند که مصرف چای سبز خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی و هر عامل منجر شده به مرگ را می کاهد و در نتیجه قطع مصرف چای سبز می تواند عاملی برای کاهش طول عمر افراد باشد.