اگر مهمانی به سبک سلف سرویس برگزار می کنید هرگز غذای تازه را به ظرف غذایی که قبلا پر شده و اکنون خالی شده است اضافه نکنید و هرگونه مواد فاسد شدنی را که بیش از 2 ساعت در هوای خنک یا یک ساعت در هوای گرم کنار گذاشته اند، دور بریزید.
هر روغنی تحمل حرارت متفاوتی دارد. اگر روغن را بیش از حد مطلوب گرم کنید؛ می تواند بخار های سمی تولید کند. غذاهایی که چرب هستند و روغن زیادی درخود دارند نباید در مایکروویو گرم شوند زیرا گرمای زیاد باعث بخار شدن آن و تولید سموم خطرناک می شود. اگر می خواهید آن را دوباره گرم کنید بهتر است با حرارت کم گرم کنید یا اصلا گرم نکنید.