غذای سلف سرویس
غذاهای سلف سرویس که ساعت ها در دمای اتاق روی میز گذاشته می شوند محل تولید میکروارگانیسم های خطرناک است زیرا باکتری ها روی غذاهای غیر یخچالی به سرعت تکثیر می شود. اگرچه اکثر شرکت های پذیرایی و رستوران های حرفه ای از دستورالعمل های ایمنی غذایی دقیق برای پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا پیروی می کنند اما بدیهی است که غذاهای سلف اداری یا اجتماعات منازل به شدت کنترل نمی شوند. این بدان معناست که باکتری های موجود در غذاهای سلف ممکن است از قبل ناایمن باشند و گرم شدن مجدد باعث می شود تا میکروب ها به طور کامل از بین نروند.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان