خانه داری غذاهایی که دوباره گرم کردنشون اشتباه است

  • نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 212
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
برنج پخته شده را سریعا بخورید و اجازه ندهید ساعت ها در دمای اتاق بماند. اگر هم باید مجدد برنج را گرم کنید مطمئن شوید که هر قسمت از آن به خوبی گرم شده است. اگر هم در مایکروویو آن را گرم می کنید گاهی آن را بیرون آورده و کاملا هم بزنید تا خوب گرم شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020

شیر مادر و غذای کودک​

اگرچه می توان شیرمادر و غذای کودک را مجدد گرم کرد اما نباید آن را در مایکروویو گرم کنید. بر اساس توصیه متخصصین تغذیه، مایکروویو می تواند غذا را به طور ناموزون گرم کند و در نتیجه لکه های داغی ایجاد کند که باعث سوزانده شدن د*ه*ان و گلو حساس کودک خواهد شد. اگر نیاز به گرم کردن مجدد شیرمادر یا غذای کودک دارید؛ بهتر است آن را به صورت بن ماری روی کتری ولرم کنید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
در واقع این به نحوه نگهداری غذاهای دریایی بستگی دارد. بر اساس توصیه شورای غذا و دارو، غذاهای دریایی تازه صید شده که بلافاصله منجمد شده اند باید برای گرم شدن مجدد ایمن باشند. با این حال، غذاهای دریایی تازه یا پخته شده که مدتی در دمای اتاق مانده اند ممکن است باکتری هایی که می توانند باعث بیماری های غذایی شوند را در خود نگهداری کنند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
گرم شدن مجدد ممکن است باعث از بین رفتن این باکتری ها نشود و دانستن اینکه قبلا غذاهای دریایی چگونه نگهداری شده اند؛ دشوار است. علاوه براین، اگر غذاهای دریایی بیش از 2 ساعت در هوای گرم و خارج از یخچال باشند باید دور ریخته شوند. باکتری ها می توانند روی غذاهای دریایی در هر دمایی بین 4.4-60 درجه سانتی گراد به سرعت رشد کنند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020

اسفناج و کرفس​

اسفناج و کرفس باقیمانده؛ احتمالا میان وعده موردعلاقه هیچ کس نیست اما علاوه براین، استفاده از این سبزیجات برگ دار در مایکروویو نیز مناسب نیست. نیترات موجود در آن ها می تواند با گرم شدن مجدد به نیتریت و سپس به نیتروزامین تبدیل شود.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020
برخی از نیتروزامین ها سرطان زا هستند و میتوانند توانایی ب*دن را در حمل اکسیژن تحت تاثیر قرار دهند بنابراین اسفناج را بلافاصله پس از پختن مصرف کنید. همچنین حین گرم کردن مجدد غذا یا سوپی حاوی کرفس بهتر است کرفس آن را جدا و از غذا خارج نمایید.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
نوشته‌ها
5,138
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
سن
20
محل سکونت
شیراز📍
کیف پول من
142,398
Points
7,020

غذای سلف سرویس​

غذاهای سلف سرویس که ساعت ها در دمای اتاق روی میز گذاشته می شوند محل تولید میکروارگانیسم های خطرناک است زیرا باکتری ها روی غذاهای غیر یخچالی به سرعت تکثیر می شود. اگرچه اکثر شرکت های پذیرایی و رستوران های حرفه ای از دستورالعمل های ایمنی غذایی دقیق برای پیشگیری از بیماری های ناشی از غذا پیروی می کنند اما بدیهی است که غذاهای سلف اداری یا اجتماعات منازل به شدت کنترل نمی شوند. این بدان معناست که باکتری های موجود در غذاهای سلف ممکن است از قبل ناایمن باشند و گرم شدن مجدد باعث می شود تا میکروب ها به طور کامل از بین نروند.
 
انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : NADIYA
بالا