با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
با توجه به عدم اقدام فرد واجد شرایط برای خرید انجمن، بالا رفتن هزینه ها و عدم امکان پرداخت، متاسفانه در سال 1404 کنار شما نخواهیم بود. رمان ها دلنوشته ها و سایر اطلاعات موجود در انجمن را ذخیره کنید. چند روز آینده تنها برای ذخیره سازی اطلاعات انجمن فعال است. از همراهی شما تا این لحظه ممنونم. اگر قصد خرید انجمن را دارید به آیدی Zahra_jim80 در تلگرام یا ایتا پیام بدهید. در صورت فروش، انجمن همچنان فعال می ماند.
❤️نکته مهم: سایت taakroman.ir از دسترس خارج نشده و رمان های شما حذف نمی شود. رمان های در حال تایپ خود را هم می توانید در آینده و زمانی که کامل شد، بفرستید تا روی سایت اصلی قرار گیرد.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
مرحله اول
برای تهیه کتف و بال مرغ کبابی خوشمزه ابتدا بال و کتف را به خوبی می شوییم، سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم
مرحله دوم
در این مرحله پیاز خر شده را به کاسه حاوی بال و کتف مرغ اضافه می کنیم و کمی ترکیب می کنیم. در ادامه ماست را به همراه زعفران دم کرده، فلفل سفید، زردچوبه، پاپریکا و فلفل سیاه در یک کاسه جداگانه می ریزیم
مرحله سوم
حالا سس خردل را به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه مخلوط ماست و زعفران دم کرده را به کاسه حاوی کتف و بال اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام قسمت های کتف و بال مرغ را پوشش دهند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کتف و بال طعم دار شوند
مرحله پنجم
پس از اینکه کتف و بال مرغ به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک به مواد اضافه می کنیم، سپس مواد را زیر و رو می کنیم تا آب لیمو به تمام قسمت های گوشت مرغ برسد.
مرحله ششم
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمان آماده شدن کتف و بال به طور کامل گرم شود. در ادامه یک ظرف مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس کتف و بال ها را به ترتیب درون ظرف می چینیم.
مرحله هفتم
در ادامه روی در ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم و روی فویل چند سوراخ بسیار ریز ایجاد می کنیم تا هوا رد و بدل شود. در ادامه ظرف حاوی کتف و بال را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به خوبی بپزند.
مرحله هشتم
پس از گذشت یک ساعت فویل روی ظرف را باز می کنیم و اجازه می دهیم آب درون ظرف به طور کامل کشیده شود و تکه های گوشت مرغ به طور کامل سرخ شوند. در پایان چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی کباب ها طلایی شود
مرحله نهم
پس از اینکه کتف و بال کبابی اماده شد، انرا درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. در کنار این غذای خوشمزه توصیه می کنیم حتما از سیب زمینی تنوری و گوجه کبابی هم استفاده کنید.