همانطور که در بالا هم اشاره شد، این نوع گ*از مضر است. دوغهایی که به این روش تولید میشود ممکن است در مجاورت گرما گ*از بیشتری تولید کنند یا ترش شوند. دوغهای گازدار معمولا در پت یا ظروف شیشهای مخصوص بستهبندی میشوند تا مدت زمان بیشتری سالم بمانند.
نوع دیگری از دوغهای گازدار در بازار وجود دارند که دوغ گرمادیده هستند. دوغ گرمادیده بعد از اینکه طی فرایند پاستوریزاسیون آماده شدند، دوباره حرارت داده میشوند تا میکروارگانیسمهای مایه ماست در آن کاهش یابد. این فرایند از ترش شدن شیر جلوگیری میکند
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان