Zahra jafarian
صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
کتاب اولین پرونده جنایی من نوشتهی لینا لتولینن، داستان کارآگاهی جوان و تازهکار به نام ماریا کالیو است که میکوشد راز یک قتل پیچیده را کشف کند. ماریا که در رشتهی حقوق تحصیل کرده و موقتاً به ادارهی پلیس هلسینکی آمده، در اولین گام مسئول پروندهی قتل خوانندهای ثروتمند میشود، اما در موقعیتی سختتر از آنچه تصور میکند قرار میگیرد. این رمان از پرفروشترین کتابهای جنایی فنلاند است.
دربارهی کتاب اولین پروندهی جنایی من
صبح یکی از اولین روزهای تابستان، تعدادی جوان موسیقیدان در ویلایی در هلسینکی دور هم جمع میشوند. میزبان آنها تامی است؛ خوانندهای جذاب و ثروتمند. مهمانان که به خاطر افراط و خوشگذرانی شب گذشته همچنان سردرد و تهوع دارند، تصمیم میگیرند برای تغییر حال به اسکله بروند و شنا کنند، اما وقتی به آنجا میرسند میفهمند تامی غرق شده و جنازهاش بر روی آب شناور است. آنها بلافاصله با پلیس تماس میگیرند. واحد جنایی هم مسئولیت این پرونده را به ماریا میسپارد.
دربارهی کتاب اولین پروندهی جنایی من
صبح یکی از اولین روزهای تابستان، تعدادی جوان موسیقیدان در ویلایی در هلسینکی دور هم جمع میشوند. میزبان آنها تامی است؛ خوانندهای جذاب و ثروتمند. مهمانان که به خاطر افراط و خوشگذرانی شب گذشته همچنان سردرد و تهوع دارند، تصمیم میگیرند برای تغییر حال به اسکله بروند و شنا کنند، اما وقتی به آنجا میرسند میفهمند تامی غرق شده و جنازهاش بر روی آب شناور است. آنها بلافاصله با پلیس تماس میگیرند. واحد جنایی هم مسئولیت این پرونده را به ماریا میسپارد.