کتاب بال های شکسته از جبران خلیل جبران

ساعت تک رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,487
امتیازها
143
کیف پول من
94,600
هجده ساله بودم که عشق، دیدگانم را به پرتو سحرآمیز خود گشود و نخستین بار، با انگشتان خود، جانم را لمس کرد. سلمی کرامه نخستین زنی بود که با خوبی‌هایش، روحم را بیدار کرد و پیشاپیش من، به سوی بهشت احساسات والا رهسپار گردید؛ آنجا که روزهایش همچون رؤیا و شب‌هایش به‌سانِ جشن عروسی است. سلمی بود که به زیبایی خویش، مرا پرستش جمال آموخت و با لطافت خود، زوایای پنهان عشق را نشانم داد. هم او بود که نخستین بیت از قصیده‌ی روحانی زندگی را در گوشم نجوا کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,487
امتیازها
143
کیف پول من
94,600
کیست که نخستین عشق زندگی‌اش را از یاد ببرد؟ آیا کسی را که بی‌خبریِ نوباوگی را به هوشیاریِ آکنده از هراسِ دوست‌داشتنی، بی‌رحمیِ شیرین و تلخیِ گوارا مبدل ساخته، فراموش می‌توان کرد؟ کیست که دلش در اشتیاق آن لحظه‌ی شگفت‌انگیز، پرپر نزند؟ لحظه‌ای که چون نیک‌ بنگری، تمامی هستیِ آدمی را دگرگون می‌سازد، ژرفای وجودش را فراخ و گشاده می‌گرداند و آن را از هیجانی لذتبخش آکنده می‌کند، هرچند با تلخیِ انکار درآمیخته؛ و از اشک و اشتیاق و دلتنگی لبریز باشد.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,487
امتیازها
143
کیف پول من
94,600
هرجوانی یک سلمی دارد که به هنگام بهار جوانی، درست در لحظه‌ی بی‌خبری، از راه می‌رسد، تنهایی او را مفهومی رؤیایی می‌بخشد، اضطراب روزهایش را به الفت می‌آمیزد و آرامش شب‌هایش را از نغمه‌های دل‌انگیز مالامال می‌کند. من نیز در میان کشمکش طبیعت و گفته‌های صفحه‌ها و کتاب‌ها سرگردان بودم، که ناگاه صدای عشق را شنیدم...

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,487
امتیازها
143
کیف پول من
94,600
فهرست مطالب کتاب
یادداشت ناشر
درآمد
اندوه گنگ
دست تقدیر
بر آستان معبد
شعله‌ی سپید
تندباد
دریاچه‌ی آتش
برآستان مرگ
از عشتروت تا مسیح
قربانی
منجی

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,487
امتیازها
143
کیف پول من
94,600
جبران خلیل جبران (Gibran Khalil Gibran یا Kahlil Gibran) در ششم ژانویه‌ی 1883 در ناحیه‌ی کوهستانی لبنان به نام البشرّی متولد شد. خانواده‌ی او مسیحی مارونی بودند و مادرش دوزنده‌ای توانا بود؛ اما پدرش نمی‌توانست مخارج خانه را بپردازد و خانواده را به ورطه‌ی فقر می‌کشاند. این نویسنده یک برادر ناتنی و دو خواهر داشت و همواره تا پایان عمر به این سه نفر وابسته بود.

تحصیلات جبران خلیل جبران به علت شرایط اقتصادی خانواده کاملاً ابتدایی سپری شد. کشیش روستا اصول مذهبی و انجیل و همچنین زبان عربی و سریانی را به او می‌آموخت. پدر خلیل جبران در هشت‌سالگی او به علت فرار مالیاتی به زندان افتاد و خانواده که تمام اموالشان مصادره شده بود آواره شدند. از این رو، پس از چهار سال به آمریکا کوچ کردند.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,487
امتیازها
143
کیف پول من
94,600
جبران خلیل جبران در 12سالگی ساکن بوستون آمریکا شد و در همان‌جا به مدرسه رفت. در مدرسه نام او را به اشتباه کهلیل جیبران (Kahlil Gibran) ثبت کردند و او با وجود تلاش‌های بسیار نتوانست تا پایان عمر این نام را تغییر دهد.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
لایک‌ها
18,487
امتیازها
143
کیف پول من
94,600
ورود جبران خلیل جبران به عرصه‌ی هنر

یک سال پس از ورود به مدرسه، استعداد هنری جبران خلیل جبران توسط معلمش کشف شد و او را به فِرِد هلند دی که عکاس و ناشری مشهور بود، معرفی کرد. این ناشر دانا خلیل جبران را با اساطیر یونان، ادبیات جهان و همچنین عکاسی آشنا کرد و مسیر هنر را به او نشان داد. در این دوران، خلیل جبران در تصویر‌سازی کتاب‌ها و کشیدن پرتره به مهارت رسید.

جبران خلیل جبران در طول سه سال اقامت در بوستون به کمک هلند دی وارد حلقه‌ی بوستونی‌ها شد و به شهرت رسید، اما عشق به وطن این هنرمند را دوباره به زادگاهش لبنان فرامی‌خواند. بنابراین برای ادامه‌ی تحصیل به بیروت رفت و وارد مدرسه الحکمه شد که مؤسسه‌ی آموزش عالی مارونی بود. او در این دوره به زبان عربی تسلط یافت.

در سال 1902، این نویسنده‌ی نابغه به بوستون بازگشت. یک سال بعد، مادر و خواهر و برادرش بر اثر بیماری فوت کردند. اما جبران خلیل جبران به علت حمایت‌های خواهر دیگرش از این غم عبور کرد و فعالیت‌های هنری خود را ادامه داد.

بالا