درباره کتاب بله خواهش میکنم
بعضی کتابها قبل از منتشر شدن حسابی سروصدا به پا میکنند. برای مثال جلد پایانی یک مجموعه محبوب، روایتی واقعی از رویدادی سیاسی و البته خاطرات افراد مشهور! ایمی پولر هم یکی از آن افرادی است که خبر چاپ خاطراتش مانند یک بمب در میان طرفدارانش پخش شد. عده زیادی برای تهیه این اثر روزشماری کردند و انتشار کتاب بله خواهش میکنم (Yes Please) ثابت کرد که این انتظار بیهوده نبوده است.
خانم پولر با ثبت خاطراتش از کودکی تا امروز، نشان داد علاوه بر بازیگری، به خوبی از عهده کار دشوار نویسندگی هم برمیآید. لحن صمیمی و شوخ کتاب این احساس را به وجود میآورد که در حال صحبت با دوستی قدیمی هستید و گهگاه اطرافیان با با خندههای بلند شگفتزده کنید. علاوه بر این صداقت نویسنده در بیان اشتباهات و ظرفیت بالای او در تلاش برای آموختن نادانستهها، یکی دیگر از جذابیتهای کتاب بله خواهش میکنم است که آن را از دیگر آثار مشابه، متمایز میکند.
نابغه کمدی، بازیگر محبوب و مجری موفق با نوشتن خاطراتش ما را به درون زندگی خود دعوت کرده تا دنیای یک ستاره هالیوود را از نزدیک تماشا کنیم و چرا که نه؟ حتی اگر تا این لحظه ایمی پولر را نمیشناختید، به لطف بیان منحصربهفرد او می توانید از مطالعه خاطراتش ل*ذت ببرید. و اگر با وجود تمام توضیحات همچنان برای شروع کتاب بله خواهش میکنم مردد هستید از شما دعوت میکنیم به فهرست آن مراجعه کنید، عناوین بازیگوشانهای که نویسنده برای کتاب خود انتخاب کرده به خوبی نماینده روحیه پرنشاط و شوخ وی هستند.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان