خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

کتاب شما شبه دارو هستید: اهمیت دادن به ذهن از جو دیسپنزا

ساعت تک رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,242
کتاب شما شبه دارو هستید: اهمیت دادن به ذهن
از جو دیسپنزا
کتاب شما شبه دارو هستید اثری مهم و تأثیرگذار از جو دیسپنزا، پزشک مطرح اهل آمریکاست. در این کتاب، یک روش درمانی نوین شرح داده شده است. دیسپنزا در مقامِ مروج و مبدع این روش درمانی، به ما یاد می‌دهد که به درمانگرانِ خود بدل شویم، و بیماری‌های جسمی‌مان را با توسل به نیروهای ذهنی، درمان کنیم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,242
درباره کتاب شما شبه دارو هستید
دیدگاه رایج و متداول این است که بیماری‌های جسمانی، درمان‌هایی جسمانی را می‌طلبند. بیایید ریشه‌های این دیدگاه را در عادات فکری خود بررسی کنیم: ما به طور طبیعی و به صورت پیش‌فرض، ذهن را از جسم جدا می‌دانیم. حاصل این دوگانه‌انگاری این است که ذهن و جسم در نظر ما، هر یک واجد قلمروی جداگانه تصور می‌شوند. قلمروی بی‌ارتباط با یکدیگر، که هر کدام با معضلات و تنش‌های خاص خود دست‌وپنجه نرم می‌کند.

حالا فرض کنید کسی پیدا شود و به ما بگوید که این دوگانه‌انگاریِ ذهن و جسم، توهمی بیش نیست. این فرد مدعی‌ست که ذهن و جسم، ر*اب*طه‌ای تنگاتنگ با یکدیگر دارند، و سلامت و عدم سلامت هر یک، ضامن سلامت یا عدم سلامت آن دیگری‌ است. در مواجهه با چنین ادعایی، اغلب ما شانه بالا می‌اندازیم، پوزخند می‌زنیم و این‌چنین می‌گوییم: «آخر یعنی چه که ذهن و جسم ر*اب*طه‌ای تنگاتنگ با یکدیگر دارند؟ اگر اینطور بود، این همه بیماری لاعلاج جسمانی در دنیا وجود نمی‌داشت!» اما دست نگه دارید! بیایید برای یک لحظه این احتمال را بدهیم که در این ادعا حقیقتی نهفته است. در این صورت، باید بپذیریم که بسیاری از باورهای خود را عوض کنیم، و زندگی خود را با دیدگاهی یکسره متفاوت سامان دهیم.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,242
دکتر جو دیسپنزا، مؤلف کتاب شما شبه دارو هستید (You Are the Placebo)، بر ادعایی که مطرح کردیم صحه می‌گذارد. به باور او، ذهن هر یک از ما از نیرویی شگرف و بی‌انتها برخوردار است. ما، چنان‌که شیوه‌ی بهره‌برداری از این نیرو را یاد بگیریم، به کارهای بسیاری توانا خواهیم شد؛ از جمله به درمانِ بیماری‌های جسمانی خود، حتی بیماری‌های لاعلاجی چون سرطان!

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,242
کتاب شما شبه دارو هستید در توضیح مطلب فوق نگاشته شده است. اشتباه نکنید! شما مخاطب کتابی متافیزیکی که مملو از ایده‌های عجیب و غیرقابل اثبات باشد، نیستید. این اثر، چنان‌که خود خواهید دید، آکنده از شواهد و مدارک علمی‌ است. جو دیسپنزا در کتاب شما شبه دارو هستید حاصل سال‌ها مطالعه‌ی موردی و دقیق خویش را در زمینه‌ی بیماری‌های جسمانی ارائه نموده. به باور او، بسیاری از بیماری‌هایی که جسم ما را عذاب می‌دهند، ریشه‌های ذهنی دارند. در نتیجه، اتکا به قوای ذهنی، ما را به درمان این بیماری‌ها توانا می‌سازد. اما آنچه از آن به عنوان «اتکا به قوای ذهنی» یاد می‌کنیم، امری دشوار است که هیچ‌کس به سادگی قادر به انجام آن نیست. کتاب پیش رو برای کاستن از دشواریِ این عمل به رشته‌ی تحریر درآمده است.

کتاب شما شبه دارو هستید با اسامی متفاوتی به زبان فارسی ترجمه شده است. از جمله: «ذهن درمانگر» و «قدرت باور». ترجمه‌ای که هم‌اینک پیش روی شماست، توسط محمدهادی آقاجانی فراهم آمده، و از سوی نشر دیموند بلورین روانه‌ی بازار شده است.

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,242
نکوداشت‌های کتاب شما شبه دارو هستید
کتاب شما شبه دارو هستید، دفترچه‌ی راهنمایی برای معجزه در ب*دن، سلامت و زندگی شماست. فقط می‌توانم بگویم این کتاب عالی است. (کریستین نورفراپ، پزشک)

کتاب شما شبه‌ دارو هستید، ابزار قدرتمندی برای جست‌وجو در مهم‌ترین منابع درونی‌ شماست. این اثر مطالبی بسیار کاربردی را جهت بهینه‌سازی ذهن و موفقیت کلی شما در زندگی در اختیارتان قرار می‌دهد. من شیوه‌ی بیان دکتر جو دیسپنزا را بسیار دوست دارم. او ایده‌های پیچیده را به گونه‌ای قابل فهم برای همه‌ی ما مطرح می‌کند. (دانیل جی آرمن، پزشک)

بر اساس تجربه‌ای که از کار با افراد دارای بیماری‌های شدید و خطرناک دارم، حقیقتی را آموخته‌ام که در کتاب شما شبه دارو هستید به بهترین شکل ممکن منعکس شده است: ب*دن، آنچه را ذهن و مغز باور داشته باشد، تجربه خواهد کرد. من یاد گرفته‌ام چطور مردم را طوری گول بزنم که برای سلامتشان مفید باشد. کلام پزشکان مانند تیغ دو لبه است: می‌تواند بکُشد یا شفا دهد. ما همگی، پتانسیل و توانایی شفا دادنِ خود را داریم. راهش فقط این است که بدانیم چطور این توانایی بالقوه را فعال کنیم. این کتاب را بخوانید و بیاموزید‌. (برنی سیگال، نویسنده‌ی کتاب معجزات و هنر شفابخشی)

دکتر جو دیسپنزا برای رسیدن به‌ یک نگرش انقلابی در حوزه‌ی پزشکی، مطالعات علمی فراوانی را در کنار هم قرار داده است. من بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم. واقعاً آفرین‌! (دکتر مونالیزا شالتز)

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,242
کتاب شما شبه دارو هستید مناسب چه کسانی است؟
علاقه‌مندان به آثار حوزه‌ی خودیاری و موفقیت، مخاطبین اصلی کتاب شما شبه دارو هستید از جو دیسپنزا به شمار می‌روند.

با جو دیسپنزا بیشتر آشنا شویم
جو دیسپنزا (Joe Dispenza) به سال 1962 در شهر نیویورک دیده به جهان گشود. او در یک خانواده‌ی معمولی رشد کرد و ایام کودکیِ نسبتاً آرام و بی‌دردسری را سپری نمود. جو دیسپنزا، پیش از آن‌که به نویسنده‌ای مطرح و پرفروش در حیطه‌ی موفقیت و خودسازی بدل شود، یک پزشک بود، و در کلینیکی شخصی در واشنگتن به درمان بیماران اشتغال داشت. حادثه‌ای که زندگی او را دستخوش تحول کرد، در سال 1986 رخ داد: در این تاریخ، دکتر دیسپنزا بر اثر سانحه‌ای جدی دچار آسیبی شدید در ناحیه‌ی ستون فقرات شد. اغلب پزشکانی که به معاینه‌ی او پرداختند، قطع نخاعش را قطعی قلمداد کردند. با این همه، جو دیسپنزا امید خود را به بهود کامل از دست نداد، و با پیروی از آنچه خود «خودباوری» می‌نامد، سلامت کامل خویش را بازیافت. پس از این حادثه، او به منادیِ روشِ درمانی نوینی در سراسر جهان بدل شد؛ روش درمانی‌ای که به جای تمرکز بر ب*دن، بر ذهن انسان متمرکز می‌شود، و مدعی‌ست که می‌تواند آلام جسمانی را از طریق ذهن درمان کند. جو دیسپنزا در باب این روش درمانی آثار بسیاری به رشته‌ی تحریر درآورده است. از جمله‌ی این آثار می‌توان به عناوین پیش رو اشاره کرد: «شما شبه دارو هستید»، «ماورای طبیعی شدن» و «کمال ذهن».

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
115,242
در بخشی از کتاب شما شبه دارو هستید: اهمیت دادن به ذهن می‌خوانیم
ضرب‌المثلی هست که می‌گوید: «به هنگام سختی کارهای سخت هم باید انجام داد.» وقتی «هنری بیچر»، جراح آمریکایی فارغ‌التحصیلِ «هاروارد»، مشغول خدمت در جنگ جهانی دوم بود، مورفینش تمام شد. در اواخر جنگ، بیمارستان‌های نظامی آمریکا در میدان جنگ با کمبود این ماده روبه‌رو شدند، پس این موقعیت برایش ناشناخته نبود. در آن زمان، قرار بود «بیچر» روی سربازی کار کند که به شدت زخمی شده بود. او از این می‌ترسید که به دلیل عدم وجود مسکّن، این سرباز دچار شوک قلبی شود، اما آنچه بعداً رخ داد او را شگفت‌زده کرد. یکی از پرستاران بدون حتی یک لحظه مکث و تردید، سرنگی را پر از آب مقطر کرد و طوری آن را به سرباز تزریق کرد که گویی می‌خواهد به او مورفین بزند؛ سرباز همان لحظه آرام شد. او طوری واکنش نشان داد که گویی واقعاً مورفین دریافت کرده، اما آنچه دریافت کرده بود آب و نمک بود، همین. «بیچر» عمل را ادامه داد، گوشت ب*دن سرباز را برید، هر ترمیمی که لازم بود، انجام داد و او را به حالت عادی برگرداند و همه‌ی اینها بدون بیهوشی صورت گرفت. درد سرباز کم بود و اصلاً به او شوک وارد نشد. «بیچر» با تعجب از خود می‌پرسید: «چطور ممکن است که آب نمک بتواند جای مورفین را بگیرد؟»

بعد از این موفقیت چشمگیر، هرگاه در بیمارستان مورفین پیدا نمی‌شد، «بیچر» باز همان کار را تکرار می‌کرد. طوری آمپول می‌زد که گویی در حال تزریق مورفین است. این تجربه او را قانع کرد و پذیرفت که شبه‌داروها قدرتمند هستند و وقتی بعد از پایان جنگ به آمریکا بازگشت، شروع به مطالعه‌ی این پدیده کرد. او در سال 1955 تاریخ‌سازی کرد. تصمیم گرفت نتیجه‌ی 15 مطالعه‌ای را که مجله‌ی سازمان پزشکی آمریکا منتشر کرده بود، به صورت بالینی آزمایش کند. این تحقیقات نه تنها به آثار بسیار و قدرت شگفت‌انگیز شبه‌داروها اشاره کرده بودند، بلکه باعث ایجاد الگو یا مدلی شد که به آن «انتخاب تصادفی» می‌گوییم. در این نوع تحقیقات برای اینکه شبه‌داروها باعث خدشه‌دار شدن نتایج کلی نشوند، گروهی را به صورت تصادفی انتخاب و به برخی از آن‌ها شبه‌دارو و به برخی دیگر داروی اصلی می‌دهند.

بالا