خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

Zahra jafarian

صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-03-11
کیف پول من
114,971

نام و نام خانوادگی: شکوفه فدیعمی

آثار: جانان من باش

بیوگرافی شکوفه فدیعمی☆ نویسنده تک رمان:

من شکوفه فدیعمی متولدِ برگی از پاییز هستم که کمی عصاره‌ی عشق و هیجان در رمانم آمیخته کردم. من در استان خون‌گرم خوزستان در شهر اهواز به دنیا اومدم‌ و در رشته‌ی علوم انسانی درس خوندم.

من از سن ۱۳ سالگی به علاقه‌ی شدیدم نسبت به نویسندگی پی بردم و از همان سن کم شروع به نوشتن داستان‌ شدم و با عشق خط‌ به خط داستان رو می‌نوشتم و برای دوستانم ارسال می‌کردم و کلی خواننده و نظرات مثبتی راجب داستان‌هایم دریافت می‌کردم و در مدرسه مورد تشویق شدیدی از سوی دبیرهای ادبیات و انشاء می‌شدم و چند بار به مسابقات داستان‌نویسی و انشاء می‌فرستادنم. کم‌کم که بزرگ شدم دل به رمان نوشتن دادم و کلی رمان‌های هیجان انگیز می‌نوشتم و برای دوستانم ارسال می‌کردم اما چون اطلاعات کافی نداشتم، آن‌ها رو فقط برای دوستانم میفرستادم و بلد نبودم در مجازی آن‌ها رو منتشر کنم و کلی رمان‌های که براشون زحمت کشیدم از دست می‌‌دادم و بعضیاشون هم به دلیل نداشتن بی‌حوصلگی رها کردم.

تا این‌که این‌بار کمر همت بستم و در اینترنت شروع به تحقیق کردن شدم و با کسب اطلاعات راجب انجمن و سایت نویسندگی و از چند نویسنده‌ی محترم مشاوره گرفتم و رمان جدیدم رو به نام

(جانان من باش) رو شروع به نوشتن کردم و با هر پارت گذاری خوانندگان تشویقم می‌کردن و من کلی انرژی می‌گرفتم و این شد که با توکل بر خدا، رمانم رو با پایانی متفاوت و هیجان انگیزی به پایان رسوندم.

خواستم بگم نویسندگان عزیزم تنها راه دست‌یابی به غیرممکن، اینکه باور کنی رسیدن بهش ممکنه و این میشه اوج قدرت تو… یاعلی مدد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

آخرین ویرایش:
بالا