رویکرد غالب: برونگرای حسی
افراد با تیپ شخصیتی ESFP بهجای اینکه به فکر آینده دور باشند، ترجیح میدهند بر لحظه و حال تمرکز کنند. آنها همچنین آموزش از طریق حقایق عینی را بیشتر میپسندند تا از طریق ایدههای تئوری.
تیپ شخصیتی ESFP زمان زیادی را صرف برنامهریزی و سازماندهی نمیکنند و تا جایی که امکان دارد، تصمیمگیری درمورد هر مسئلهای را به تعویق میاندازند.
آنها هنگام حلکردن یک مسئله، به حس خود اعتماد کرده و باور دارند که میتوانند از این طریق به نتیجه برسند. اگر چه آنها افرادی منطقی و عملگرا هستند، از ساختار، نظم و برنامهریزی گریزانند. آنها در لحظه تصمیم میگیرند و زمان زیادی را صرف برنامه ریزی نمیکنند.
رویکرد کمکی: درونگرای احساسی
وقتی پای تصمیمگیری در میان باشد، تیپ شخصیتی ESFP بهجای منطق، بیشتر بر احساسات خود تکیه میکنند.
افراد دارای این نوع تیپ شخصیتی تصمیمات خود را بر اساس مجموعه ارزشهای درونی میگیرند. آنها کاملا به احساسات خود واقف هستند و نسبت به اطرافیان خود
همدلی زیادی دارند. تیپ شخصیتی ESFP در قراردادن خود بهجای دیگران، استاد هستند.
رویکرد سوم: برونگرای منطقی
این رویکرد بر اجرای دستورات در جهان بیرون متمرکز است و محوریت آن سودمندی، منطق و نتیجه است.
ازآنجاییکه این جنبه از شخصیت در تیپ شخصیتی ESFP جنبه ضعیفی است، آنها با درمیانگذاشتن قضاوتهای خود با دیگران مشکل دارند و فکر میکنند این کار، هماهنگی گروه را بههم میزند.
رویکرد فرعی: درونگرای شهودی
اگرچه این جنبه، ضعیفترین رویکرد تیپ شخصیتی ESFP است، به آنها کمک میکند تا الگوها و ارتباط بین چیزهای مختلف را تشخیص دهند.
این افراد معمولا در بهکارگیری منطق برای بررسی مفاهیم انتزاعی مهارت ندارند، اما این حس میتواند به آنها کمک کند تا نسبت به خود و جهان اطراف خود بیشتر بینش پیدا کنند.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان