• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

کتاب انسان خردمند تاریخ مختصر بشر درباره چیست؟

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 13
  • بازدیدها 392
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

بهترین جملات کتاب انسان خردمند​

رمز موفقیت انسان‌های خردمند ایجاد ارتباط و همکاری انعطاف‌پذیر آن‌ها با یکدیگر است. این ویژگی ما را ارباب دنیا کرده است. ولی در عین حال ما را برای بقای خودمان به شبکه‌هایی از همکاری وابسته کرده است. این پروسه در طول هزاره‌ی اخیر شتاب گرفته و به حدی رسیده که دیگر برای بقایمان به چیزهایی نیاز داریم که توسط غریبه‌ها تولید شده‌اند. نمی‌دانم غذایی را که می‌خورم، چطور تولید کنم، نمی‌دانم لباس‌هایی را که می‌پوشم، چطور بدوزم. و نمی‌دانم خانه‌ای را که در آن زندگی می‌کنم، چطور بسازم. کتاب‌های تاریخی می‌نویسم و برای آن دستمزد دریافت می‌کنم و ۹۹ درصد چیزهایی را که نیاز دارم از غریبه‌ها می‌خرم. اصلاً جای تعجب ندارد که حجم مغز انسان خردمند در طول ده هزار سال گذشته کاهش پیدا کرده است.
با توجه به پیشرفت‌های فعلی در حوزه‌ی فناوری، به نظر می‌رسد که انسان‌ها در طول یک یا دو قرن منقرض می‌شوند. فکر نمی‌کنم در یک فاجعه‌ی زیست بومی یا اتمی نابود شویم، بلکه فکر می‌کنم خودمان را به چیزی کاملاً متفاوت تبدیل خواهیم کرد. انسان ها در حال کسب قابلیت‌هایی هستند که پیش از این تصور می‌شد توانایی‌هایی الهی یا ماورایی باشند. انسان ها شاید به زودی بتوانند جاودان شوند، موجودات زنده خلق کنند، در واقعیت‌های مجازی به وسیله‌ی ذهنشان گشت و گذار کنند و به دلخواه خود، جسم یا ذهنشان را تغییر دهند. شگفت انگیزترین مسئله درباره‌ی آینده، سفینه‌ی فضایی نیست بلکه موجودی است که آن را می‌راند. این مسئله، فرصت‌هایی بزرگ و خطراتی جدید ترسناک را ایجاد می‌کند. اهمیتی ندارد که در این زمینه مثبت نگر یا منفی نگر باشیم. باید متوجه شویم که این اتفاقات در حال وقوع هستند علمی هستند و نه علمی تخیلی و زمان آن فرا رسیده که در این باره جدی بی‌اندیشیم.
آیا اکنون خوشبخت‌تریم؟ آیا از ثروتی که بشر در طی پنج قرن اخیر به دست آورده است می‌تواند به خرسندی جدیدی تعبیر شود؟ آیا کشف منابع بی‌پایان انرژی ذخایر بی‌پایانی از نعمت‌ها را به روی ما گشوده است؟ عقب‌تر برویم و ببینیم آیا هفتاد و چند هزاره پرآشوب پس از انقلاب شناختی دنیا را مکان بهتری برای زندگی کرده است؟ آیا مرحوم نیل آرمسترانگ که جای پایش بر کره عاری از باد ما سالم مانده است، از شکارگر خوارک‌جوی بی‌نام و نشانی که ۳۰هزار سال قبل اثر دستش را بر روی دیواری در غار شووه باقی گذاشت سعادتمندتر بود؟ اگر نبود پس فایده به وجود آمدن کشاورزی و شهرها و خط و سکه و امپراتوری‌ها و علم و صنعت چه بود؟

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
کتاب انسان خردمند با تلفیق بینش‌های عمیق و با زبانی فصیح و ساده، جایگاه والایی در میان مخاطبان مختلف، نوجوانان، اساتید دانشگاه، فعالان حقوق حیوانات، محققین عرصه دین و مذهب و غیره‌ به دست آورد و تا سال ۲۰۱۸، بیش از ۱۰ میلیون نسخه از این کتاب فروخته شد. در حال حاضر این کتاب تقریبا به ۵۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است.

دیگر کتاب‌های یووال نوح هراری​

در این بخش به دیگر کتاب‌های یووال نوح هراری و آثار منتشر شده از او در ایران خواهیم پرداخت. یکی دیگر از کتاب‌های یووال نوح هراری کتاب انسان خداگونه است و به این تفکر می‌پردازد که چطور قابلیت ما در کنترل جهان اطرافمان در حال تبدیل ما به موجودی جدید است. کتاب انسان خردمند برای اولین بار سال ۱۳۹۶ در ایران توسط نشر نو منتشر شد که ترجمه این کتاب را نیک گرگین عهده‌دار بود. کتاب انسان خداگونه توسط زهرا عالی ترجمه و در نشر نو و به سال ۱۳۹۷ به بازار ارائه شد. کتاب گشت و گذاری در تاریخ توسط محسن مینوخرد ترجمه و در سال ۱۳۹۶ توسط نشر چشمه منتشر شد. کتاب احساس خشنودی با ترجمه آرش حسینیان و میترا پرند در نشر تلنگر و به سال ۱۳۹۶ منتشر شد. کتاب بزرگترین شیادی تاریخ با ترجمه زهرا سلیمانیان در نشر تلنگر و در سال ۱۳۹۶ منتشر گردید و در پایان کتاب ۲۱ درس برای قرن ۲۱ با ترجمه سودابه قیصری در نشر روزنه و سال ۱۳۹۷ منتشر شد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

بهترین ترجمه انسان خردمند​

در مجموعه باید اذعان داشت ترجمه نیک گرگین بهترین ترجمه انسان خردمند است که دخل و تصرف در متن را در پایین سطح ممکن به‌ همراه داشته و همه آنهایی که این اثر را خوانده‌اند از ترجمه آن رضایت بسیاری داشته‌اند.

همچنین چندی پیش پادکست ناوکست، کتاب انسان خردمند را بازخوانی کرد البته نه عینا از روی متن ترجمه بلکه روشن ابادی پادکستر ناوکست ترجمه‌ای مستقل از این این کتاب را به عنوان منبع انتخاب کرده است.

فیلم انسان خردمند​

اگر دنبال پیدا کردن فیلم انسان خردمند باشید به خبر جالبی برمی‌خورید،‌ علیرضا شهسواری فرد کارگردان فیلمِ کوتاه،‌ چندی پیش خبر ساخت فیلم انسان خردمند را اعلام کرد. البته داستان فیلم او ارتباطی با کتاب انسان خردمند ندارد و موضوعش درباره مصرف بهینه آب است اما این اسم می‌تواند مخاطب را به اشتباه بیاندازد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629

انتقادها به کتاب انسان خردمند​

بی‌شک هیچ صاحب‌ نظری نمی‌تواند ادعا کند که نظرش در حوزه علوم انسانی و زیستی نظری جامع و کامل است با توجه به اینکه تحقیقات علمی در خصوص تاریخ بشر همچنان ادامه دارد و هر کشف تازه ممکن است مسیر علم را تغییر دهد، بسنده کردن به یک نظریه و استناد به آن برای یافتن منشاء خلقت و زیست بشر کافی نیست. در کنار تحسین‌هایی که از طرف بسیاری از خوانندگان و حتی افراد مشهوری چون اوباما و بیل گیتس این کتاب با نقدهایی نیز روبه‌رو بوده است.
پس از انتشار کتاب انسان خردمند انتقادهایی نیز به سمت نظریه‌ها و تبیین‌های هراری در این کتاب صورت گرفت. او بخشی از مهم‌ترین نقاط تاریخی را در کتابش جا انداخته بود.
از جمله انتفادات وارد شده به کتاب انسان خردمند،‌ داستان‌سرایی بیش‌ از حد هراری در این کتاب است، دقیقا نکته‌ای که باعث محبوبیت آن شده!‌ اما نباید از نظر دور داشت محققان و دانشمندان حوزه تاریخ و زیست‌شناسی دنبال قصه‌سرایی نیستند. آنها کار هراری را بسیار توصیفی می‌دانند که با توجه به حجم زیاد کتاب میزان ادله و ارجاعات علمی در آن کم است.
در حال حاضر به دلیل نوع نگاه هراری کتاب انسان خردمند و دیگر کتاب‌های او در ایران لغو مجوز شده و در دسترس نیست و همچنان نسخه‌های pdf کتاب انسان خردمند گه‌گاه به صورت غیرقانونی منتشر می‌شوند که اعتمادی به صحت مطالب آن وجود ندارد.

۲

بالا