در قرون وسطی پزشکان از آن برای درمان بیماری هایی مانند سرفه، آرتروز و گلودرد نیز استفاده می کردند. در حال حاضر بعد از فلفل سیاه دومین ادویه محبوب در ایالات متحده و اروپا محسوب می شود. دارچین به عنوان ادویه به صورت پودر یا چوب موجود است، همچنین می توان از روغن و مکمل های آن نیز استفاده کرد.
دو نوع اصلی دارچین کاسیا و سیلان است که ارزش غذایی متفاوتی دارند. برخی مطالعات حاکی از آن است ترکیبات موجود در دارچین دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد دیابت و ضد میکروبی هستند. علاوه بر این، از شما در مقابل سایر بیماری ها از جمله سرطان و بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند.
با این حال، شواهد بیشتری برای تایید فواید دارچین لازم است. به گزارش مدیکال نیوزتودی، در این مقاله فواید ادعایی انواع دارچین برای سلامتی مورد بررسی قرار می گیرد.
دو نوع اصلی دارچین کاسیا و سیلان است که ارزش غذایی متفاوتی دارند. برخی مطالعات حاکی از آن است ترکیبات موجود در دارچین دارای خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد دیابت و ضد میکروبی هستند. علاوه بر این، از شما در مقابل سایر بیماری ها از جمله سرطان و بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند.
با این حال، شواهد بیشتری برای تایید فواید دارچین لازم است. به گزارش مدیکال نیوزتودی، در این مقاله فواید ادعایی انواع دارچین برای سلامتی مورد بررسی قرار می گیرد.