علی هم فوتبال بازی میکند؟
بله و من تمریناتش را مرتب دنبال میکنم. با آن میزان شناختی که من از فوتبال دارم، پسرم علی نوید روزهای خوبی را میدهد.
علی فرزندی است که بدون اغراق داشتن مثل او را برای همه آرزو میکنم و هر روز در دعای روزانهام شکرگزار خداوندم هستم.
علی به همان اندازه که به فوتبال علاقه دارد به تحصیل هم علاقهمند است؟
من رسالتم در مورد علی این بوده که در درجه اول تن و روح سلامت و بانشاطی داشته باشد، منظورم از تن سلامت همان مراقبت غذایی و بهداشتی و امثال این است.
سلامت و نشاط روان یعنی تلاشم در این بوده علی با مشغول شدن در بازی و ورزش و موسیقی و حیوانات و گل و گیاه از جریاناتی که روح را آلوده میکند دور بماند اما در مورد تحصیلش؛ علی با کسب افتخارات تحصیلی فراوان باعث فخر و مباهات تمام خانواده و دوستانش است.
علاوه بر کسب کارنامههای ممتاز که برای ما دیگر عادی شده، در همین سن مسلط به زبان انگلیسی و ترکی استانبولی است و آموزش زبان آلمانی را هم شروع کرده است.
در المپیاد ریاضی برای چندمین بار پیاپی موفق به کسب مقامهای عالی شده و در مسابقات زبان انگلیسی کمبریج که سطحی بسیار بالا دارد، امسال موفق به کسب دیپلم شد.
رسالت من و پدرش برنامهریزی و حمایت تا ورود علی به یکی از دانشگاههای مورد نظرمان در رشته پزشکی است که خودش هم بسیار علاقهمند است.
انجمن رمان نویسی
دانلود رمان