خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آداب‌ و رسوم جشن رنگ‌پاشی در هندوستان

• نویسنده موضوع Maryam Ɓαησσ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 563
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Maryam Ɓαησσ

مدیریت کل سایت بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-436
بعد از آن شاهزادگان، در رتبه سوم صنعتگران و کشاورزان. رتبه اسفل در نظام کاستی هند به کسانی می رسد که اجداد آنها پیش از آمدن آریایی ها به هند در این سرزمین زندگی می کردند؛ کسانی که پو*ست سیاه رنگ دارند و افتخار جاری شدن خون آریایی در رگ هایشان را نداشته اند.
اینها از نظر آداب و رسوم هندو ناپاک دانسته می شوند و اختلاط و حتی نگاه کردن به آنها برای سه طبقه دیگر از جمله گناهان به حساب می آید.

در چنین فضا و پارادایمی، وجود جشنی مانند هولی که در آن، تمامی افراد جامعه، فارغ از رنگ پو*ست و طبقه اجتماعی و جنسیت و سن و هر چیز دیگر به همدیگر پودرهای رنگی بپاشند، کارکرد اجتماعی خود را به خوبی نشان می دهد. شاید بیراه نباشد اگر معتقد باشیم جشن هایی مانند جشن هولی در کمرنگ کردن نظام طبقاتی در هند معاصر موثر بوده اند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Maryam Ɓαησσ

مدیریت کل سایت بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-436
en5745.jpg

برای از بین بردن بیماری ها؛ یک باور قدیمی و رایج درخصوص کارکردهای جشن هولی نقش آن در از بین بردن امراض و میکروب هاست، خاصه اینکه این جشن در پایان فصل سرما و آغاز فصل بهار برگزار می شود؛ زمانی که به اعتقاد هندوها، تغییرات آب و هوایی می تواند موجب بیماری انسان شود.
هندوها معتقدند گرمای حاصل از آتش های بسیار عظیمی که در شب قبل از جشن افروخته می شوند، می تواند باکتری های بیماری زا را از بین ببرد.

دیگر اینکه معتقدند چون پودرهای رنگی، پیش تر از گیاهان دارویی به دست می آمد، پاشیدن این پودرها به همدیگر، آنان را از ابتلا به بیماری مصون نگه می داشت.

Maryam Ɓαησσ

مدیریت کل سایت بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-436
نگرانی ها
دغدغه اصلی این روزها پیرامون جشن هندی ها به استفاده بی رویه از پودرهای مصنوعی به جای پودرهای طبیعی بازمی گردد. اینکه چرا پودرهای مصنوعی جای پودرهای طبیعی را گرفتند به نظر، دلایل آشنایی داشته باشد: آسان تر بودن تهیه پودرهای مصنوعی در برابر پودرهای طبیعی.

جدا از آن به نظر می رسد خشکسالی و کمبود منابع طبیعی برای درست کردن پودرهای رنگی نیز بی تاثیر نبوده باشد.

به هر روی، فعالیت کارگاه های تولید پودر رنگی در سال های اخیر در هند افزایش بی رویه ای داشته و استفاده از این پودرها به رویه ای مرسوم در این جشن ها تبدیل شده است.
مطالعات انجام شده اما خبر از تاثیرات مخربی می دهند که این پودرها بر پوشت و چشم شرکت کنندگان بر جا می گذارد.

Maryam Ɓαησσ

مدیریت کل سایت بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-436
en5747.jpg

از همین روست که سازمان های مردمی در هند به طور گسترده دست به کار شده اند و سعی می کنند به مردم در خصوص مضرات استفاده از پودرهای رنگی هشدار بدهند. آنها همچنین طرح هایی برای آموزش ساخت رنگ های مصنوعی و برگزاری ایمن جشن هولی به علاقمندان ارائه می دهند.

نگرانی دیگر جشن هندی ها به قطع درختان برای افروختن آتش شب جشن مربوط می شود. قطع درختان برای روشن کردن آتش، جدا از این جشن، رویه ای کاملا مرسوم است؛ خصوصا اینکه هنوز استفاده از آتش برای پخت و پز در هند به شدت رایج است.

سوزاندن مرده ها با چوب هم جای خود را دارد. اینطور که مطالعات نشان می دهد هر ساله در هند 30 هزار آتش در شب جشن برافروخته می شود که در هر کدام حدودا 100 کیلوگرم چوب می سوزد و این میزان تنها 0.0001 درصد از چوبی است که هر ساله در هند به دلایل مختلف به کام آتش فرستاده می شود.

Maryam Ɓαησσ

مدیریت کل سایت بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-436
هولی در دیگر کشورها
نپال

در نپال اوضاع کمی متفاوت است. هولی در دو روز مختلف، یکی در ماه فوریه و دیگری در همین ماه مارس جشن گرفته می شود. 80 درصد جمعیت نپال را هندوها تشکیل می دهندو از این رو، هولی نیز مانند دیگر جشن هندی ها ، جایگاه متمایزی در رسوم اجتماعی نپالی ها دارد.
پرتاب بادکنک هایی که با آب رنگی پر شده اند، یکی از محبوب ترین آداب و رسوم های نپالی ها در خلال این جشن است. آنها هم مانند هندی ها به خیابان ها می ریزند و یکدیگر را رنگی می کنند.

Maryam Ɓαησσ

مدیریت کل سایت بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-436
پاکستان
هولی در شهرهای کراچی، هزاره، حیدرآباد، لاهور و مولتان پاکستان جشن گرفته می شود. خاصه اینکه متون پورانه ای که اولین بار داستان هولیکا و پرالادا درآنجا عنوان شد، هیرنیاکاشیپو، پدر پرالادا را پادشاه مولتان معرفی می کند.

در ایالت پنجاب پاکستان رسم بر این است که کوزه ای سفالی در مکان مرتفعی آویزان می شود و مردان با تشکیل دادن یک هرم انسانی، از یکدیگر بالا می روند تا در نهایت فردی که در رأس هرم قرار می گیرد بتواند کوزه را بشکند.

Maryam Ɓαησσ

مدیریت کل سایت بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2019-12-25
کیف پول من
-436
در دیگر کشورها
جشن های متعددی از جشن هندی ها ((هولی)) متاثر شده است. این جشن ها لزوما در همان تاریخ اصلی برگزار نمی شوند و عموما شرکت های تجاری یا سازمان های مردمی به عنوان یک فعالیت خیریه یا چیزی از این دست آنها را برگزار می کنند. طبیعتا برای شرکت در چنین مراسمی لازم است هزینه ورودی پرداخت کنید.

آلمان، انگلیس، برزیل، آفریقای جنوبی، مالزی و هلند از کشورهایی هستند که هولی در آنها توسط هندی های مهاجر برگزار می شود

بالا