- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
چطور آنجا آبروی اسلام مطرح نیست که کار به این دخترها بدهی نروند آن طرف؟ برای آمدن دختران به استادیوم به دین شما فشار آمد؟ همه به خاطر این است که برای مردم هجمهای درست کنند و یک سرگرمی بسازند. به راحتی با این حرکت چند روز است در داخل و خارج شده بحث اینکه زنان را راه نمیدهند استادیوم. اصلا این بحثی است که درست شود؟ همه چیز با برنامه است.
فکر میکنید ممکن است فدراسیون فوتبال به خاطر همین مساله تعلیق شود؟
فیفا به دنبال این هست که به ایران فشار بیاورد و قوانین خود را پیاده کند. ولی من فکر نمیکنم فیفا بیاید ایران را محروم کند. جریمه و تهدید میکند ولی تعلیق نه.
در خرداد ماه مجمع عمومی فدراسیون برگزار میشود. فکر میکنید آقای عزیزیخادم میماند یا رفتنی است؟
برای ایشان شرایطی را فراهم آوردند که رفتنی است. مجمع هم بخواهد ایشان بماند، دم مجمع را هم میبینند که ایشان رای نیاورد. مجمع مگر چه کسانی هستند؟ همان کسی که به عزیزی خادم رای دادند. امروز فشار میآورند که دیگر به او رای ندهید.
فکر میکنید ممکن است فدراسیون فوتبال به خاطر همین مساله تعلیق شود؟
فیفا به دنبال این هست که به ایران فشار بیاورد و قوانین خود را پیاده کند. ولی من فکر نمیکنم فیفا بیاید ایران را محروم کند. جریمه و تهدید میکند ولی تعلیق نه.
در خرداد ماه مجمع عمومی فدراسیون برگزار میشود. فکر میکنید آقای عزیزیخادم میماند یا رفتنی است؟
برای ایشان شرایطی را فراهم آوردند که رفتنی است. مجمع هم بخواهد ایشان بماند، دم مجمع را هم میبینند که ایشان رای نیاورد. مجمع مگر چه کسانی هستند؟ همان کسی که به عزیزی خادم رای دادند. امروز فشار میآورند که دیگر به او رای ندهید.