- تاریخ ثبتنام
- 2020-07-14
- نوشتهها
- 3,004
- لایکها
- 7,913
- امتیازها
- 243
- کیف پول من
- 19,493
به امباپه توصیه کردم پیاسجی رو ترک کنه. اون به محیطی سازمان یافتهتر مثل رئال مادرید نیاز داره.
اما بعدش رفتم به رئیس پیاسجی گفتم اونو نفروش!
بعد از دیدن مستند مارادونا تصمیم گرفتم به ناپولی ملحق بشم تا مثل دیگو کار کنم و باهاشون اسکودتو رو ببرم. تقریبا توافق با ناپولی انجام شده بود اما آنچلوتی اخراج شد و همه چیز خ*را*ب شد.
بعدش از مینو پرسیدم که بدترین تیمی که میتونم بهش برگردم کدومه؟ میلان اون موقع تازه 5-0 به آتالانتا باخته بود و من تصمیم گرفتم تیم بعدیم میلان باشه.
آلگری تو اداره رختکن عالیه، اما اون باید شجاعتر میشد و به رئال مادرید میرفت تا در خارج از کشور هم مسابقات رو تجربه میکرد.
دوناروما دروازهبان بزرگیه، اگه چیزی رو که میخواست رو بهش میدادن، در میلان میموند.
لوکاکو درگیری رو شخصی کرد و منم در مورد مادرش صحبت کردم تا او رو سرجاش بنشونم!
امیدوارم دوباره تو زمین فوتبال ببینمش تا باهاش تسویه حساب کنم.
اما بعدش رفتم به رئیس پیاسجی گفتم اونو نفروش!
بعد از دیدن مستند مارادونا تصمیم گرفتم به ناپولی ملحق بشم تا مثل دیگو کار کنم و باهاشون اسکودتو رو ببرم. تقریبا توافق با ناپولی انجام شده بود اما آنچلوتی اخراج شد و همه چیز خ*را*ب شد.
بعدش از مینو پرسیدم که بدترین تیمی که میتونم بهش برگردم کدومه؟ میلان اون موقع تازه 5-0 به آتالانتا باخته بود و من تصمیم گرفتم تیم بعدیم میلان باشه.
آلگری تو اداره رختکن عالیه، اما اون باید شجاعتر میشد و به رئال مادرید میرفت تا در خارج از کشور هم مسابقات رو تجربه میکرد.
دوناروما دروازهبان بزرگیه، اگه چیزی رو که میخواست رو بهش میدادن، در میلان میموند.
لوکاکو درگیری رو شخصی کرد و منم در مورد مادرش صحبت کردم تا او رو سرجاش بنشونم!
امیدوارم دوباره تو زمین فوتبال ببینمش تا باهاش تسویه حساب کنم.